reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mogą to być zawirowania hormonalne, u mnie to nic nowego :) nic, dam na pewno znać co i jak :) choć nie ukrywam, że wolałabym się bardziej przygotować do starań, zwłaszcza, że ja bardzo wierze w odstęp, może dlatego, że córkę mam z przed owulacji i tak mi siadło na głowę :)

reklama
@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
Megi_Meg i nic się nie chwalisz rób test 😁 dobrze wiesz ze jak dzidzia ma być to będzie i tego nie zmienisz a jednak mogło się udać i będzie cudowny synuś

@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
@Megi_Meg Kochana moja :) rewelacja!

Ja mam dzisiaj dziwne ciagniecie w brzuchu. I juz zgłupiałam...może dopiero teraz mam Owu? A Ty robiłaś testy owu? Ja właśnie nie mam,nie zdążyły mi przyjść,wiec nie mam jak sprawdzić.
U mnie szyjka poszła w górę i śluz się zmienił, dlatego wiem, że owu była w sobotę. Wczoraj też brzuch mnie ciągnął wieczorem, ale to był inny ból niż przy owulacji. No i mam takie uczucie ciężkości w dole brzucha i często sikam..... zobaczymy 😉 nie nastawiam się na nic, co ma być to będzie 😉 wczoraj ogólnie miałam kiepski nastrój, 4 lata temu byłam w 10 tygodniu ciąży, ale niestety okazało się że to poronienie zatrzymane i 24 października straciliśmy nasze maleństwo 😔

Anulka szyszki mąż niech bierze cały cykl ogólnie jest tak że w cyklach staraniowych zakładamy że się uda i wszystko po owu można zacząć odstawiać poza Wit B6 i b complex em ale ta decyzja należy do ciebie 🙂

reklama
Anulka szyszki mąż niech bierze cały cykl ogólnie jest tak że w cyklach staraniowych zakładamy że się uda i wszystko po owu można zacząć odstawiać poza Wit B6 i b complex em ale ta decyzja należy do ciebie 🙂
Zaczęliśmy brać, po 1 dziennie? Nie chciałabym chłopa wykonczyc. Zadowolony z saw palmetto, wyczytał że ma działanie przeciew łysieniu ,więc łyka chętnie 😂 jak ja bym chciała żeby sie wreszcie udało😭 z całego serca współczuję tym osobom które starają się miesiącami latami . Z każdym cyklem nastawienie większe a po.kazdej miesiączce, świadomość że już nie mogę, a moze już za bardzo się bawimy w Boga, że próbujemy mieć ,,coś,, co nam w naturalny sposób nie jest dane..burza myśli i tych pozytywnych i negatywnych

Ostatnia edycja:
Do góry