reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mogą to być zawirowania hormonalne, u mnie to nic nowego :) nic, dam na pewno znać co i jak :) choć nie ukrywam, że wolałabym się bardziej przygotować do starań, zwłaszcza, że ja bardzo wierze w odstęp, może dlatego, że córkę mam z przed owulacji i tak mi siadło na głowę :)

reklama
@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
Megi_Meg i nic się nie chwalisz rób test 😁 dobrze wiesz ze jak dzidzia ma być to będzie i tego nie zmienisz a jednak mogło się udać i będzie cudowny synuś

@Anulka0207 - oprócz prolaktyny zrób sobie też TSH, często jedno idzie w parze z drugim.

@Domi33 i @milla1982 - witajcie w klubie.... ja zaszalałam dzień lub nawet 2 dni przed owulacją, jestem załamana! totalnie tego nie pilnowałam, w kierunku chłopca nie zrobiłam nic ! mało to, na dziś mam termin @ póki co nie mam, za to mam mnóstwo innych objawów.
@Megi_Meg Kochana moja :) rewelacja!

Ja mam dzisiaj dziwne ciagniecie w brzuchu. I juz zgłupiałam...może dopiero teraz mam Owu? A Ty robiłaś testy owu? Ja właśnie nie mam,nie zdążyły mi przyjść,wiec nie mam jak sprawdzić.
U mnie szyjka poszła w górę i śluz się zmienił, dlatego wiem, że owu była w sobotę. Wczoraj też brzuch mnie ciągnął wieczorem, ale to był inny ból niż przy owulacji. No i mam takie uczucie ciężkości w dole brzucha i często sikam..... zobaczymy 😉 nie nastawiam się na nic, co ma być to będzie 😉 wczoraj ogólnie miałam kiepski nastrój, 4 lata temu byłam w 10 tygodniu ciąży, ale niestety okazało się że to poronienie zatrzymane i 24 października straciliśmy nasze maleństwo 😔

Anulka szyszki mąż niech bierze cały cykl ogólnie jest tak że w cyklach staraniowych zakładamy że się uda i wszystko po owu można zacząć odstawiać poza Wit B6 i b complex em ale ta decyzja należy do ciebie 🙂

reklama
Anulka szyszki mąż niech bierze cały cykl ogólnie jest tak że w cyklach staraniowych zakładamy że się uda i wszystko po owu można zacząć odstawiać poza Wit B6 i b complex em ale ta decyzja należy do ciebie 🙂
Zaczęliśmy brać, po 1 dziennie? Nie chciałabym chłopa wykonczyc. Zadowolony z saw palmetto, wyczytał że ma działanie przeciew łysieniu ,więc łyka chętnie 😂 jak ja bym chciała żeby sie wreszcie udało😭 z całego serca współczuję tym osobom które starają się miesiącami latami . Z każdym cyklem nastawienie większe a po.kazdej miesiączce, świadomość że już nie mogę, a moze już za bardzo się bawimy w Boga, że próbujemy mieć ,,coś,, co nam w naturalny sposób nie jest dane..burza myśli i tych pozytywnych i negatywnych

Ostatnia edycja:
Do góry