reklama
Magic_87 a czemu zrezygnowalas z lukrecji ??? z tego co widze dziewczyny wczesniej stosowaly.aaaa ok
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Nie robiłam jeszcze testu, czekam cierpliwie,chociaż do jutra by się nie zrazić..korciło mnj dzisiaj zrobić, ale jeszcze mam 4 dni..ale tak coś czuje, że chyba mnie cmi jakby miał okres przyjść. W razie co jak ta małpa przyjdzie co jeszcze kupić od 1 dnia cyklu..castangus dalej ?Anulka jak tam test tak cichutko siedzisz mam nadzieję że są na nim II piękne krechy
Ostatnia edycja:
Magic_87
Fanka BB :)
Anulka mnie podbrzusze bolało już na 3 4 dni przed testem pozytywnym to były takie pierwsze oznaki ja bym testowała Jeżeli @ przyjdzie to Castagnus od 1 dnia
Bebaby ja stosowałam tak długo saw palmetto że zrezygnowalam z lukrecji brałam ją tylko od czasu do czasu. Wszystkie te suplementy mają podobne działanie
Bebaby ja stosowałam tak długo saw palmetto że zrezygnowalam z lukrecji brałam ją tylko od czasu do czasu. Wszystkie te suplementy mają podobne działanie
Anulka0207
Zaangażowana w BB
inozytol też? magnez i wapno tez?musze uzupełnic apteczke ja juz w ostatnich miesiacach tyle razy sie przed terminem natestowałam,przezywałam, boje sie ze to bedzie to samo. Juz sobie obiecałam sobie, ze jak teraz sie nie uda to pójde na kontrole ponownie.
Magic_87
Wszystko od 1 dcinozytol też? magnez i wapno tez?musze uzupełnic apteczke ja juz w ostatnich miesiacach tyle razy sie przed terminem natestowałam,przezywałam, boje sie ze to bedzie to samo. Juz sobie obiecałam sobie, ze jak teraz sie nie uda to pójde na kontrole ponownie.
Anulka0207
Zaangażowana w BB
A Ty nie masz zadnych poczatkowych objawów? a salw palmetto jakie ma działanie?
Ostatnia edycja:
Przypomnij jaki krem używałas z progesteronem, bo nie mogę znaleźć w Twoich postach.Jeżeli zaczęło się plamieniami to być może masz problem z niskim progesteronem zrób sobie w tym cyklu wyniki 7dp owu warto też by pomyśleć o prolaktynie. Kup sobie krem z naturalnym progesteronem i od momentu owu smaruj się do 2 dni przed @
reklama
Magic_87
Przypomnij jaki krem używałas z progesteronem, bo nie mogę znaleźć w Twoich postach.
[/QUOTE
Chyba wcięło mi posta więc jeszcze raz
Krem z progesteronem firmy NOW
Podziel się: