reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anulka jak tam test tak cichutko siedzisz mam nadzieję że są na nim II piękne krechy
Nie robiłam jeszcze testu, czekam cierpliwie,chociaż do jutra by się nie zrazić..korciło mnj dzisiaj zrobić, ale jeszcze mam 4 dni..ale tak coś czuje, że chyba mnie cmi jakby miał okres przyjść. W razie co jak ta małpa przyjdzie co jeszcze kupić od 1 dnia cyklu..castangus dalej ?

Ostatnia edycja:
Anulka mnie podbrzusze bolało już na 3 4 dni przed testem pozytywnym to były takie pierwsze oznaki ja bym testowała 😋 Jeżeli @ przyjdzie to Castagnus od 1 dnia
Bebaby ja stosowałam tak długo saw palmetto że zrezygnowalam z lukrecji brałam ją tylko od czasu do czasu. Wszystkie te suplementy mają podobne działanie 😉

inozytol też? magnez i wapno tez?musze uzupełnic apteczke ja juz w ostatnich miesiacach tyle razy sie przed terminem natestowałam,przezywałam, boje sie ze to bedzie to samo. Juz sobie obiecałam sobie, ze jak teraz sie nie uda to pójde na kontrole ponownie.

Jeżeli zaczęło się plamieniami to być może masz problem z niskim progesteronem zrób sobie w tym cyklu wyniki 7dp owu warto też by pomyśleć o prolaktynie. Kup sobie krem z naturalnym progesteronem i od momentu owu smaruj się do 2 dni przed @
Przypomnij jaki krem używałas z progesteronem, bo nie mogę znaleźć w Twoich postach.

Saw palmetto obniża testosteron, u mnie z objawów to to że kręci mi się w głowie podbrzusze juz mniej pobolewa i wyczulona jestem na zapachy a tak to jeszcze cisza

reklama
Do góry