Mecenasowa27
Fanka BB :)
znalazłam jakis na allegro za 80zl. Stosowania go na 2 tygodnie przed okresem na różne części ciała tak jak tam jest napisane w opisie ? Widziałaś jakieś jego działanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magic a co ewentualnie dodatkowo byś mi zasugerowała albo.mezowi ? Jakie suplementy dodatkowo? Szyszki chmielu,saw? co mogłoby rozkręcić sytuację ?Nie zastąpisz lekarza ,ale wrześniowa kontrola wykazała że wszystko z nami ok..może jakaś blokada psychicznąWszystko od 1 dc
moze acard??? on pomaga w zagniezdzeniu z tego, co pisala MagicMagic a co ewentualnie dodatkowo byś mi zasugerowała albo.mezowi ? Jakie suplementy dodatkowo? Szyszki chmielu,saw? co mogłoby rozkręcić sytuację ?Nie zastąpisz lekarza ,ale wrześniowa kontrola wykazała że wszystko z nami ok..może jakaś blokada psychiczną
Mecenasowa27 ja płaciłam 99 zł z tej firmy NOW i tak jak Zaczęłam go stosować to ta truga faza była jak w zegarku i nie mialam już PMSznalazłam jakis na allegro za 80zl. Stosowania go na 2 tygodnie przed okresem na różne części ciała tak jak tam jest napisane w opisie ? Widziałaś jakieś jego działanie?
a to nie tabletki przeciw zakrzepisc i zawalowi serca? Czy jest jeszcze jakos inny acard? Chociaż mi Google tylko taki pokazuje ogólnieMecenasowa27 ja płaciłam 99 zł z tej firmy NOW i tak jak Zaczęłam go stosować to ta truga faza była jak w zegarku i nie mialam już PMS
Anulka a robiłaś badania hormonów np w I fazie stosunek LH do FSH testosteron i estradiol czasami to może namieszać w jajeczkowaniu no i w 7dp progesteron
Do owu bierz acard i inozytol ale dawka 3g no i koniecznie Wit B6 + b- complex to cały cykl
Magic to jest nasza Dr Quinna to nie tabletki przeciw zakrzepisc i zawalowi serca? Czy jest jeszcze jakos inny acard? Chociaż mi Google tylko taki pokazuje ogólnie
Magic będzie miała dość tych wszystkich pytań od nas niedługo, jeśli już nie ma
Oj dziewczyny spoko co wiem to podpowiemMagic to jest nasza Dr Quinn
ja też pracuje na 3 zmiany więc nie ma opcji bym zmierzyła regularnie temp. Ja może w tym cyklu kupię testy owulacyjne jeszcze raz hmmm może już ostatni raz i postaram się podejść bardziej na luzieJa pracuje na zmiany, raz nocki,raz południa,wiec regularność mierzenia temperatury odpada,. Tak orientacyjnie moge patrzec, ale raczej nigdy sie w to nie wczuwałam. Kochana ja dopiero od lipca regularnie sie przygladam cyklom, robie notaki, biore suple..magnez tylko to caly czas,. Bardzo bym chciała wierzyc ,ze sie uda,ale naprawde czuje sie jak przed okresem. (niestety) doł brzucha pobolewa, kłucia ,troche krzyz. tak miewam zwykle