reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tylko według mnie nawet jakby była za 5 dni to chyba za szybko bo cykle mam 30/31 ostatni nawet był 36...
Chyba , że castangus coś zadziałał... Dzisiaj 9dc.

Ktoś podobnie jest ? ;p

reklama
My z pomocą Magic rozpoczynamy 4 cykl staranek. Już jesteśmy po pierwszych przytulankach🥰🥰 Jak się wreszcie uda i te suple coś pomogą..to kochana będziesz Matka Chrzestna 😂 gratuluję wszystkim którym się udało, miłego,zdrowego i spokojnego oczekiwania w tym trudnym czasie..

My z pomocą Magic rozpoczynamy 4 cykl staranek. Już jesteśmy po pierwszych przytulankach🥰🥰 Jak się wreszcie uda i te suple coś pomogą..to kochana będziesz Matka Chrzestna 😂 gratuluję wszystkim którym się udało, miłego,zdrowego i spokojnego oczekiwania w tym trudnym czasie..
Anulka innej opcji nie bierzemy pod uwagę 😁✊ Oj powiem wam dziewczyny że ten październik to będzie bardzooo płodny 😁🎉😋

Anulka innej opcji nie bierzemy pod uwagę 😁✊ Oj powiem wam dziewczyny że ten październik to będzie bardzooo płodny 😁🎉😋
skąd takie przekonanie? 😁

Dziewczyny jak to jest z tą szyjka w końcu w trakcie cyklu? Jak to wygląda w cyklach bezowulacyjnych a jak gdy dojdzie do zapłodnienia, bo ja już nie ogarniam.

Wg aplikacji mam dni płodne jeszcze dzisiaj, szyjka jest nisko. Czy to dobrze ? Czy jeśli by miało dojść do zapłodnienia to ona nie powinna być wysoko ?

reklama
Tylko według mnie nawet jakby była za 5 dni to chyba za szybko bo cykle mam 30/31 ostatni nawet był 36...
Chyba , że castangus coś zadziałał... Dzisiaj 9dc.

Ktoś podobnie jest ? ;p
U mnie podobna sytuacja z tym Castagnusem już sama w tym cyklu niewiem co I jak 😬 testu nie widziałam wogole pozytywnego a kreska ciemniała potem każdego dnia była ciemna ale nie tak jak kontrolna, nie widziałam ani razu pozytywu. Może to wina testów, może castagnusa 🤷 w każdym razie owulacja miała być jakoś tydzień temu z, kalendarzyka. Od paru dni brzuch pobolewa niewiem czy to przez stres czy castagnusa. Też mam długie cykle jak ty.

Do góry