reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Tylko według mnie nawet jakby była za 5 dni to chyba za szybko bo cykle mam 30/31 ostatni nawet był 36...
Chyba , że castangus coś zadziałał... Dzisiaj 9dc.
Ktoś podobnie jest ? ;p
U mnie jest 11dc, za 4 dni powinna być owulacja, ale raczej działań nie mam w planach w tym miesiącu
Anulka0207
Zaangażowana w BB
My z pomocą Magic rozpoczynamy 4 cykl staranek. Już jesteśmy po pierwszych przytulankach Jak się wreszcie uda i te suple coś pomogą..to kochana będziesz Matka Chrzestna gratuluję wszystkim którym się udało, miłego,zdrowego i spokojnego oczekiwania w tym trudnym czasie..
Magic_87
Anulka innej opcji nie bierzemy pod uwagę Oj powiem wam dziewczyny że ten październik to będzie bardzooo płodnyMy z pomocą Magic rozpoczynamy 4 cykl staranek. Już jesteśmy po pierwszych przytulankach Jak się wreszcie uda i te suple coś pomogą..to kochana będziesz Matka Chrzestna gratuluję wszystkim którym się udało, miłego,zdrowego i spokojnego oczekiwania w tym trudnym czasie..
Mecenasowa27
skąd takie przekonanie?Anulka innej opcji nie bierzemy pod uwagę Oj powiem wam dziewczyny że ten październik to będzie bardzooo płodny
Dziewczyny jak to jest z tą szyjka w końcu w trakcie cyklu? Jak to wygląda w cyklach bezowulacyjnych a jak gdy dojdzie do zapłodnienia, bo ja już nie ogarniam.
Wg aplikacji mam dni płodne jeszcze dzisiaj, szyjka jest nisko. Czy to dobrze ? Czy jeśli by miało dojść do zapłodnienia to ona nie powinna być wysoko ?
Prawda, ciężko. Ciągle aktualizuje wiedzę.Nowym Dziewczyną mówię Cześć - pora się poznać ciężko z tego forum uciec
reklama
U mnie podobna sytuacja z tym Castagnusem już sama w tym cyklu niewiem co I jak testu nie widziałam wogole pozytywnego a kreska ciemniała potem każdego dnia była ciemna ale nie tak jak kontrolna, nie widziałam ani razu pozytywu. Może to wina testów, może castagnusa w każdym razie owulacja miała być jakoś tydzień temu z, kalendarzyka. Od paru dni brzuch pobolewa niewiem czy to przez stres czy castagnusa. Też mam długie cykle jak ty.Tylko według mnie nawet jakby była za 5 dni to chyba za szybko bo cykle mam 30/31 ostatni nawet był 36...
Chyba , że castangus coś zadziałał... Dzisiaj 9dc.
Ktoś podobnie jest ? ;p
Podziel się: