kinga30
Fanka BB :)
Ja mam dziewczyny z 12 dc a chłopaka z 14Ja mam córkę z owu, bo odstęp mi nie wychodził, tzn. nie było ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziewczyny z 12 dc a chłopaka z 14Ja mam córkę z owu, bo odstęp mi nie wychodził, tzn. nie było ciąży.
Ja się dodatkowo zakwaszalam sylkiem, potem lactovaginalem, więc może dlatego nie wychodziło, bo je wybijalam. Zwłaszcza że często mi spadało ph z 4,5 to 4, a godzinę po stosunku miałam tylko 5. I może tak jak mówisz oslabilam plemniki, bo mężowi pół roku suplementy podawałam, a jeszcze niezdrowa dieta, cola, piwo. Sama się śmiałam, że im gorzej się prowadzę tym bardziej dziewczynka, a jak bardzo o siebie dbałam to chłopak. Dodatkowo sportu dużo było, ruchu. W pierwszym cyklu jak odstawiłam sylk i już działałam w owu bez odstepu to akurat załapało. Ciekawe, co zadziałało.Hania a może trafiłaś w O+10h lub O+12h bo to już dziewczynkowe do tego jak nie wychodziło na 2 dni przed owu to najwidoczniej osłabione były plemniki i to też dziewczynkowe bo suple dla chłopa tak mają działać
Siostra ma właśnie córkę z dwóch dni przed owu i odstępu i chciała synka w owulacje i wyszła jej druga córka. I była pewna, że wyjdzie, bo w owu, chociaż miała wszystko na dziewczynkę i nie chciała nic zmieniać, bo to wystarczy. I pewnie w wielu przypadkach tak jest, ale u niej akurat nie wyszło. Zwłaszcza że ona po 40, jej mąż po 50, więc już chyba te nasienie takie właśnie osłabione. Z kolei koleżanka jedna 4 córki, druga 3 synów i kombinowali z odstepem i czasem i nie wychodziło. Zabrali się za inne czynniki i się udało i szczęście jest . Chociaż i tak jak widać na tym forum, są osoby, które robią wszystko, a i tak się nie udaje. Najważniejsze, że spróbowali.Ja mam dziewczyny z 12 dc a chłopaka z 14
Ja dlatego chcę być ostrożna z zakwaszaniem i nie będę z tym przesadzać badać będę dopiero po 1h po przytula kuJa się dodatkowo zakwaszalam sylkiem, potem lactovaginalem, więc może dlatego nie wychodziło, bo je wybijalam. Zwłaszcza że często mi spadało ph z 4,5 to 4, a godzinę po stosunku miałam tylko 5. I może tak jak mówisz oslabilam plemniki, bo mężowi pół roku suplementy podawałam, a jeszcze niezdrowa dieta, cola, piwo. Sama się śmiałam, że im gorzej się prowadzę tym bardziej dziewczynka, a jak bardzo o siebie dbałam to chłopak. Dodatkowo sportu dużo było, ruchu. W pierwszym cyklu jak odstawiłam sylk i już działałam w owu bez odstepu to akurat załapało. Ciekawe, co zadziałało.
Dlaczego clearblue pokazują pozytyw a paskowe nieDziewczyny pokaże wam różnice pomiędzy testami clearblue a tymi paskowymi
Do utrafienia w odstęp to chyba trzeba mieć na prawdę regularne cykleKinga kurka ja właśnie teraz też chciałabym mieć pewność że utrafimy w odstęp ale też tyle tu dziewczyn było co corki mają z owu że człowiek chwyta się za głowę
Ja bym zrobiła jeszcze dzisiajSłuchajcie kupiłam dziś testy owulacyjne facelle w Rossmannie (chyba te o których rozmawiałyście) według kalendarzyka jutro mam owulację mogę dziś jeszcze zrobić test czy lepiej z samego rana?