kinga30
Fanka BB :)
Te paskowe miałam, ale jeszcze takie różowe są płytkowe i je też już miałam, nawet wolę niż te paskoweKupujesz te testy facelle z Rossmanna? Czy jeszcze jakies inne ma Rossmann?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te paskowe miałam, ale jeszcze takie różowe są płytkowe i je też już miałam, nawet wolę niż te paskoweKupujesz te testy facelle z Rossmanna? Czy jeszcze jakies inne ma Rossmann?
Przyślij fote tych ktore lepszeTe paskowe miałam, ale jeszcze takie różowe są płytkowe i je też już miałam, nawet wolę niż te paskowe
W necie ich nie widzę tylko te paskowe. A opakowania nie mam bo teraz juz czekam na @Przyślij fote tych ktore lepsze
To tak jak u mnie, też tak w ciemno. Ja narazie leczę anemięMagic czyli te cyfrowe clearblue są takie czułe na 6 dni przed ? I jak będzie pozytywny to już robisz odstęp, czy jaka taktyka ?
Elena u mnie norma od 7,46-49,23. A ja 0,06, no nie wiem co się dzieje. Przed córka miałam po środku.
Co do cukrów ja starając się o ciążę nie brałam jeszcze insuliny, miałam ogromne cukry nawet do 300 i dużą hemoglobine glikowana, czyli przynajmniej 3 mc się utrzymywały takie wysokie cukry i wyszła dziewczynka. A przed synem cukier 68 i chłopak. Teraz mam dobre cukry i zobaczymy co wyjdzie.
Co do tego syn czy córka ? Ja planowałam syna i córkę i mi się udało. Teraz planuję w ciemno, bo planuje 4 ciążę i wtedy będę kombinować na tą druga płeć, ale jestem właśnie ciekawa czy te czynniki teraz też jakoś zdeterminuja płeć, czy nie. I poszerzam wiedzę, poznaje jak jest u innych.
Co do testów pH ja nigdy nie robiłam. Owulacyjne zaczynam robić jak widzę objawy owu ok 11 dnia cyklu do pierwszego pozytywnego później już nie robięDziewczyny zostały mi do kupienia tylko testy owulacyjne i na pH,ewentualnie termometr do tego lub clearblue monitor/cyfrowy test.Nie mam pojęcia co wybrać może mi pomożecie
Prowadzę na bieżąco mój kalendarzyk (aplikacja) wydaje mi się,że tak w 90% pokrywa się to co ten kalendarzyk pokazuje z tym co jest.Szczerze mówiąc musicie mi pomóc bo nie wiem jak to teraz rozgryźć testy na pH i owulacyjne robić codziennie czy mierzyć temperaturę codziennie a gdy zacznie spadać lub gdy w aplikacji będę widziała,że za kilka dni zbliżają się dni płodne to wtedy robić testy owulacyjne?