reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Madziołek mi się jednak wydaje ze więcej jest negatywnych niż pozytywnych skutków jedzenia słodyczy utrudniają wchłania ie wapnia i jednak jest ciągły wyrzut insuliny bo wzrasta glukoza odkłada się tłuszczyk im więcej tłuszczyku tym więcej testosteronu. Testosteron spada jak spada BMI a tym samym waga
Jednak nie zmienia to faktu że kobiety szczupłe rodzą samych synów i na odwrót to samo tyczy się osób z hirsutyzmem z nadmiarem testosteronu te kobiety także często rodzą dziewczynki.
Także można jedynie pomogac naturze przeważyć szale i jedno co wiem to na pewno suple zmieniają cykl hormonalny i pH
To chyba nie zawsze tak jest ja szczupła, no teraz to już może mniej😂 ale pierwsza ciążę przy 178 zaczynałam 63 kg i dziewczynka. Moja mama szczupła dwie dziewczyny, moja siostra szczupła pierwsza dziewczynka.

reklama
Dziewczyny czy ma sens dalsze testowanie?moje cykle 32-35dniowe takze długie. Chcieliśmy w tym cyklu starać się a tu taka sytuacja, testy ciagle negatywne😢
Ja mam też takie testy oprócz tych clearblue to jest test na 6 dni przed owu

Załączniki

• IMG_20200709_214611.jpg
    IMG_20200709_214611.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 55
Madziołek mi się jednak wydaje ze więcej jest negatywnych niż pozytywnych skutków jedzenia słodyczy utrudniają wchłania ie wapnia i jednak jest ciągły wyrzut insuliny bo wzrasta glukoza odkłada się tłuszczyk im więcej tłuszczyku tym więcej testosteronu. Testosteron spada jak spada BMI a tym samym waga
Jednak nie zmienia to faktu że kobiety szczupłe rodzą samych synów i na odwrót to samo tyczy się osób z hirsutyzmem z nadmiarem testosteronu te kobiety także często rodzą dziewczynki.
Także można jedynie pomogac naturze przeważyć szale i jedno co wiem to na pewno suple zmieniają cykl hormonalny i pH
Jednak zrezygnuje ze słodyczy 😉

To chyba nie zawsze tak jest ja szczupła, no teraz to już może mniej😂 ale pierwsza ciążę przy 178 zaczynałam 63 kg i dziewczynka. Moja mama szczupła dwie dziewczyny, moja siostra szczupła pierwsza dziewczynka.
Kinga ja z kolei mam 2 synów też przy wadze 48 kg i 51 kg na 170cm także u mnie to się nie sprawdziło ale u mnie w rodzinie praktycznie sami chłopcy jedna siostra 2 chłopców 1 dziewczynke druga 3 chłopców ja 2 chłopców. Chyba chodzi o to aby tak nagle zrobić spadek wagi wcześniej nie było już z czego 😋

Kinga ja z kolei mam 2 synów też przy wadze 48 kg i 51 kg na 170cm także u mnie to się nie sprawdziło ale u mnie w rodzinie praktycznie sami chłopcy jedna siostra 2 chłopców 1 dziewczynke druga 3 chłopców ja 2 chłopców. Chyba chodzi o to aby tak nagle zrobić spadek wagi wcześniej nie było już z czego 😋
AA chyba, że tak. U moich rodziców jesteśmy 2 dziewczyny, znów u teściów 2 chłopaków mąż i jego brat. My mamy dziewczynkę, chłopca, dziewczynkę. Męża brat ma syna i córkę a moja siostra córkę i syna

U mnie tak: 1 ciąża 67 kg-chlopiec, 2 ciąża- 68 kg dziewczynka, 3 ciąża-66 kg chlopiec przy wzrośnie 175 cm

U mnie tak: 1 ciąża 67 kg-chlopiec, 2 ciąża- 68 kg dziewczynka, 3 ciąża-66 kg chlopiec przy wzrośnie 175 cm
Elenaa to przy 4 też 68 i będzie dziewczynka 😋 a jak tam maluszek? Czas tak szybko ucieka ja jeszcze pamiętam jak dopiero co starałaś się o drugie i udała się dziewuszka

reklama
Elenaa to przy 4 też 68 i będzie dziewczynka 😋 a jak tam maluszek? Czas tak szybko ucieka ja jeszcze pamiętam jak dopiero co starałaś się o drugie i udała się dziewuszka
Hahaha narazie mam jeszcze 71 kg :p czekam az młody wyssa z matki zbędne kilogramy, tak 67 kg mi starczy :-)
Maluszek juz nie taki maluszek, ma 5 tygodni i wazy 6,1 kg i nosi 68 :-)
No czas leci jak szalony, dopiero co staraliśmy się o córke, a teraz jest juz starszą siostrzyczka.

Do góry