reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam takie. Zastanaw
Ja mam też takie testy oprócz tych clearblue to jest test na 6 dni przed owu
Testuje juz od ok grudnia. Nigdy owulacji nie miałam wcześniej. Ja mam takie testy. Zastanawiam sie nas clearblue. Czy cena jest ich warta

Załączniki

• 20200710_133951.jpg
    20200710_133951.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 35
reklama
Ja testy owulacyjne mam różne,najczęściej kupuję w rossmannie z ostatnia córkę super sie sprawdziły. Teraz też już robię, chociaż czuje owu i testy się zawsze pokrywają i zawsze jak w zegarku po 14 dniach @

Magic, 6 dni przed owu ? Super a gdzie kupiłaś takie testy ?
A można łykać Castagnus 2x3 tabletki? Ja zawsze lykalam jedna, dwie jak na opakowaniu. Nie rozreguluje czegoś ?

Dziewczyny, nie martwcie się ta glukoza. Ja kilka lat temu planowałam córkę z rozbujana cukrzyca i się udało. A cukry na czczo 120 😝 i przeżywałam, że się nie uda. Także w to niespecjalnie wierzę, osoby które znam z cukrzycą głównie mają corki, więc to chyba niezależne.

Tak samo mam kilka kg teraz nadwagi i testosteron kilka dni temu 0,06 🤪 A przed córka miałam 1,2.

A można łykać Castagnus 2x3 tabletki? Ja zawsze lykalam jedna, dwie jak na opakowaniu. Nie rozreguluje czegoś ?

Dziewczyny, nie martwcie się ta glukoza. Ja kilka lat temu planowałam córkę z rozbujana cukrzyca i się udało. A cukry na czczo 120 😝 i przeżywałam, że się nie uda. Także w to niespecjalnie wierzę, osoby które znam z cukrzycą głównie mają corki, więc to chyba niezależne.

Tak samo mam kilka kg teraz nadwagi i testosteron kilka dni temu 0,06 🤪 A przed córka miałam 1,2.
Hania ja kupowałam je na stronie time4baby i te clearblue też z nimi jest o tyle dobrze ze same za nas interpretują a ja chce wcelować się w odstęp więc kupiłam monitor tam wpisuje się nawet godzinę kiedy wystąpiła miesiączka i monitoruje także skok estrogenu co do cukrzyków to też znam i wszystkie mają dziewczynki więc coś w tym jest ja sądzę że właśnie od podawania insuliny bo tu raczej nie chodzi o nagły skok tylko o te spadki glukozy bo po skoku muszą podać insulinę i do tego dieta z niskim ig także wszystko się układa 🙂

Hania ja kupowałam je na stronie time4baby i te clearblue też z nimi jest o tyle dobrze ze same za nas interpretują a ja chce wcelować się w odstęp więc kupiłam monitor tam wpisuje się nawet godzinę kiedy wystąpiła miesiączka i monitoruje także skok estrogenu co do cukrzyków to też znam i wszystkie mają dziewczynki więc coś w tym jest ja sądzę że właśnie od podawania insuliny bo tu raczej nie chodzi o nagły skok tylko o te spadki glukozy bo po skoku muszą podać insulinę i do tego dieta z niskim ig także wszystko się układa 🙂
Myślę też nad zakupem monitora clearblue.Jak jest z tymi testami?codziennie się sprawdza? gdzie można dokupić same testy,bo widzę tylko te elektroniczne

a przy jakich normach ? bo ja kiedyś badałam to miałam normy 10,83-56,94 :-) :)

Ja też mam cukier w górnej granicy normy, jak zaszłam z najmłodsza miałam 99. Probiotykow nie biorę. W 2 i 3 zawsze brałam cały zestaw witamin. W tej chwili łykam tylko żelazo i kwas foliowy

reklama
Do góry