reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To planowanie to chyba na odwrót wychodzi
My za bardzo nie planowaliśmy, zależało nam na dziecku. Ale ogólnie wyszło tak ze starania byly bardzo podobne do tych z ktorych mamy córkę. Ponadto ja mam swój wysoki progesteron i niski testosteron. Miałam bardzo osłabiony organizm, po 2 anginach i półpaścu. Także chyba tak miało być :-) ale chyba ogólnie nie ma co planować, nie warto

reklama
Ach to pomyliłam,przepraszam.
To zapomnij o tym co powiedziała teściowa i wróć do wcześniejszej euforii.
Dziecko niezależnie od płci da ogromną radość[emoji4]
Mam ciągle przed oczami jej mine, jakby dusila to w sobie i musiala powiedzieć. Jeszcze chyba ta kolezanka mnie dobiła, ze niektórzy mają tyle szczęścia.

Teściowe są bezczelne i nie myślą ze swoim glupim komentarzem mogą k kogoś urazić. Olej ją.
A M cieszy się? Dzieciaki?
Dzieci się cieszą, szczególnie syn. A mężowi to od początku było wszystko jedno, on przy żadnej ciąży nie mial presji płci. Mowi ze mógłby miec i 3 corki bądź 3 synów a to co mówią jego rodzice ma w dupie. I teraz wkurza się na mnie, że mi przykro

Dzieci się cieszą, szczególnie syn. A mężowi to od początku było wszystko jedno, on przy żadnej ciąży nie mial presji płci. Mowi ze mógłby miec i 3 corki bądź 3 synów a to co mówią jego rodzice ma dupie. I teraz wkurza się na mnie, że mi przykro
To słuchaj najbliższych[emoji6] Ich radość jest najważniejsza i tobie się udzieli.
Rośnijcie zdrowo.[emoji8]
A jak będzie miał na imię syneczek?

To słuchaj najbliższych[emoji6] Ich radość jest najważniejsza i tobie się udzieli.
Rośnijcie zdrowo.[emoji8]
A jak będzie miał na imię syneczek?
No mam nadzieję, ze mi przejdzie a synek da mi w pełni spełnienie :-) kupiłam dziś troche ciuszków, to mi nieco lepiej.
Najlepiej bo mój były chłopak, tez ma taka kombinację syn-córka-syn. Mama mówi że widocznie było mi to pisane :p

reklama
Cześć dziewczyny! Pewnie nie ode mnie spodziewałyście się informacji, ale czuje potrzebę podzielenia się wieściami.
Jesteśmy już PO - najważniejsza informacja jest taka, że dzidzia zdrowa :)
Na Kubusia jednak będziemy musieli poczekać, bo w sierpniu dołączy do nas Zosia. Mój mąż najwyraźniej jest tak cudownym ojcem, że dostają mu się te najdelikatniejsze istotki do kochania.
Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszystkie miłe słowa.
Gratulacje :D
Który to TC ? Ja się nie nastawiałam, że na prenatalnych coś się potwierdzi ale teraz to też zaczynam przebierać nogami ;)

To i ja się melduję. Miałam w poniedziałek usg polówkowe. Dzidziuś wszystko ok i będzie chłopiec. Cieszę się bardzo, tzn cieszyłam się do czasu jak zobaczyłam rekacje teściowej. Powiedziała że szkoda że nie księżniczka i widziałam jej mine zawiedzenia, i mi się udzielilo.
Na dodatek moja znajoma zaliczyla wpadke na tabsach. Mówiła że woli mieć drugą córke i się okazalo że będzie ją mieć. I najprawdopodobniej nazwie ją imieniem które ja mialam wybrane dla córki. I tak jakos mi przykro :(
Suer! Gratulacje :)
Gdybym miała słuchać tego co teściowa mówi to albo trafiłabym do więzienia albo do psychiatryka ;)
Teraz np. "No to musi być córka! Będziemy Ją kochać i rozpieszczać bo z chłopakami to inaczej"
Grr Dodam, że wnukami w ogóle się nie interesuje. To typ człowieka, który opowiada dookoła o swoim zaangażowaniu i pomocy a naprawdę nawet nie zapyta jak się czujemy, dzieci nie widziała chyba pół roku. I jak pomyślę, że faktycznie się uruchomi przy wnuczce to już mam kolce.

To planowanie to chyba na odwrót wychodzi
Dlatego my pociągneliśmy maraton <3 Co Komu pisane :)

Do góry