reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
BetaHcg z dzisiaj 460 Musi się udać!
Myślę, że możesz po woli wybierać imię
martoosia04
Witam w nowym roku.
U mnie ostatnio choroba szaleje wszyscy domownicy po kolei działaj zdałam sobie sprawę że to już miesiąc się ciągnie [emoji24]
@Onaa.86 bardzo mu przykro [emoji22]
Wszystkim z dwoma kreskami serdecznie gratuluję [emoji7]
@mis0890 @Megi_Meg trzymam kciuki za chłopaków u Was, nam nadzieję że będziecie początkiem niebieskiej fali na którą i ja się zalapie [emoji16]
@martoosia04 a wcześniej przed owulacją u Was w ogóle nie było sexow ?
Jest książka o planowaniu płci i jest napisane że musi wszystko że sobą zagrać dieta czas owulacji i częstotliwość współżycia jak czegoś nie dopilnujemy to nici z planowania. Czytałam też że plemniki chowają show i dojrzewają w macicy i czekają na właściwy moment jeżeli dojrzeje ten dziewczynkowy i dojdzie do jajeczkowania to nawet jeżeli dołożymy świeżych zolniezykow to i tak wygra ten dziewczynkowy.
Tak czytałam ile w tym prawdy nie zbadamy ale ja się tego właśnie trzymam.
Seks ostatni był 01.12 ale bez finiszu w środku. A docelowy 05.12 juz w finiszem.
martoosia04
BetaHcg z dzisiaj 460 Musi się udać!
Pięknie rośnie [emoji173]️[emoji170]
Szczęśliwa3
Seks ostatni był 01.12 ale bez finiszu w środku. A docelowy 05.12 juz w finiszem.
No to teoria obalona chociaż ja bym jeszcze obstawiała suplementy jak pisała @Megi_Meg i ten odstęp 4 dniowy który osłabia plemniki
Szczęśliwa3
@Megi_Meg co ma być to będzie a jak to będzie ten upragniony syn to nie ważne że nie wtedy kiedy Ty chciałaś , a ja już pisałam nie ma idealnego momentu
Ja zaszła w ciążę w grudniu z terminem porodu na koniec sierpnia, którego bardzo nie chciałam bo córka szła do pierwszej klasy i chciałam być przy niej a nie na porodowce, ale tyle miesięcy nie wychodziło że i tym razem uznałam że się nie uda. Nie chciałam rodzić na koniec lata ( najlepszy jest początek wiosny tak córki rodziłam ), początek ciąży tragedia ale jak się okazało że będzie chłopak to już mi nic nie przeszkadzało byle był syn
Tego tobie też z całego serducha życzę.
A teraz po waszych wspomnieniach grudniowy maluch mi się marzy, świąteczny chłopak co z moich marzeń będzie zobaczymy na razie wracam do pracy a moje cykle jak u Was jak na złość wariują
Ja zaszła w ciążę w grudniu z terminem porodu na koniec sierpnia, którego bardzo nie chciałam bo córka szła do pierwszej klasy i chciałam być przy niej a nie na porodowce, ale tyle miesięcy nie wychodziło że i tym razem uznałam że się nie uda. Nie chciałam rodzić na koniec lata ( najlepszy jest początek wiosny tak córki rodziłam ), początek ciąży tragedia ale jak się okazało że będzie chłopak to już mi nic nie przeszkadzało byle był syn
Tego tobie też z całego serducha życzę.
A teraz po waszych wspomnieniach grudniowy maluch mi się marzy, świąteczny chłopak co z moich marzeń będzie zobaczymy na razie wracam do pracy a moje cykle jak u Was jak na złość wariują
Szczęśliwa3
mis0890
...czytam o tych zwrotach akcji, w tle dynamiczny losu szum, wszystko wskazuję na to, że w sierpniu/wrześniu nastąpi w tej "forumowej rodzinie" wielkie baby boom tu przyrost, tu krecha, tu zgaga, tam już na usg macha pociecha oby od tego naszego tematycznego ględzenia, spełniły się wreszcie te forumowe, najskrytsze marzenia
P.S.
Wczoraj nosiłem na rękach 4 miesięcznego chłopczyka - o uczuciach i wrażeniach pisać nie będę, bo tuszu mogłoby zabraknąć cała rodzina oczywiście życzy teraz nam syna, ale ja jakoś z dystansem wdaję się w dyskusję na ten temat - w myśl zasady, że im niżej bujasz w obłokach tym lżejszy jest ewentualny spadek. Czekamy...
P.S.
Wczoraj nosiłem na rękach 4 miesięcznego chłopczyka - o uczuciach i wrażeniach pisać nie będę, bo tuszu mogłoby zabraknąć cała rodzina oczywiście życzy teraz nam syna, ale ja jakoś z dystansem wdaję się w dyskusję na ten temat - w myśl zasady, że im niżej bujasz w obłokach tym lżejszy jest ewentualny spadek. Czekamy...
Ostatnia edycja:
reklama
Rzeczywiście jest inaczej niż przy chlopcach, jesteśmy na zupełnie innym etapie naszego zycia, to jest mój czas na delektowanie się każdą chwilą z córcią .@Anga79 - a mi się podoba spora różnica wieku, ze względu na to, że fajnie po latach znowu poczuć niemowlaka, wtedy już na luzie i bez stresu do wszystkiego się podchodzi, a i starsze dzieci zawsze coś mogą pomóc. Tobie zleciał szybko rok, a mi szybko zleciały 4 lata ! pamiętam jak już byłam zmęczona i mówiłam, że mógłby ten czas szybciej lecieć, a teraz tęsknie za tym, dlatego plan mam taki, że z drugim dzieckiem wykorzystam każdą minutę i postaram się nie narzekać
Podziel się: