reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Teraz mdli mnie jeszcze bardziej ale to z nerwów chyba :/ Nawet nie wiem kiedy minie czas spodziewanej @ ..
Jadę na betę ale aż mnie skręca na myśl o wynikach :/
Z mężem się wczoraj tak pokłóciłam, że się ostatni dowie. I to o dzieci z resztą hahaha No to teraz będzie miał Numer3 i pole do popisu w wychowaniu bo ja to podobno tylko rozpieścić potrafię hahahaha
P.S. moja intuicja faktycznie córkę podpowiada i to mnie chyba stresuje jeszcze bardziej bo w Naszej rodzinie też sami chłopcy i wszyscy czekają na małe kiteczki, jak się uda to już szkoda mi moich chłopaków.
Ja to mam myśli w poniedziałkowy poranek. Nic się nie zmieniło, cały czas ta sama MatkaWariatka haha

reklama
@Dwa+Trzy - po ciuchu gratuluję 😘 i życzę oczywiście jak najwięcej optymizmu :) odnośnie rozpieszczania, to znam temat, tylko u mnie sytuacja odwrotna. Mąż strasznie rozpieszcza córkę i też o to się z nim ostatnio pokłóciłam, na dodatek w sklepie ! Ale jak już kiedyś wspomniałam, to jest jego oczko w głowie i mówi, że mógłby mieć drugą taką, bo syna on nie chce 🙄 dziwnie to, brzmi, ale... przemilczmy temat :)

@mis0890 - podejrzewam, że wyciszone już będzie od teraz, już prawie żadna z nas się nie stara i nie szuka nowych "niusów".

Mi dół przeszedł, wróciłam do "żywych", póki co moje przeczucie mi mówi, że na bank się nie udało, mój organizm tak się zblokował, że nie dopuścił do "za fasolkowania". No cóż, widocznie nic nie dzieje się bez przyczyny. Mój czas / nasz czas, cięgle jest przed nami :)

Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boje bety i właściwie wszystkiego się boję :/
Od razu dodam, że musiałam testować bo nie mam duphastonu na jutrzejszy wieczór a bez niego się nie obejdzie. Żeby tylko udało mi się dopchać do Ginki..
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu, na żywo widać je idealnie.
Gratulacje:-)

Jedz na SOR. Powiedz jaka sytuacja i tyle. A w miedzyczasie umów pilna wizyte u gina. Bo rozumiem, że nie ma opcji by na tel wystawił ci gin duphaston?
Ona wraca dopiero 07.01 i dwóch pozostałych też nie ma. Do ginki idę 14.01 bo tak się na kontrolę umawiałam. Zaraz się zbieram do przychodni i trudno, najwyżej będą gadać, muszę mieć ten lek.

reklama
Do góry