reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No i po zabawie. Dziś temp. spadła a testy nadal lekko pozytywne - biochemiczna jak nic. No trudno. Od kwietnia wracam do gry ale będę Was podczytywać i Wam kibicować, czasami może się odezwę ;) To tylko 4 miesiące...

reklama
No i po zabawie. Dziś temp. spadła a testy nadal lekko pozytywne - biochemiczna jak nic. No trudno. Od kwietnia wracam do gry ale będę Was podczytywać i Wam kibicować, czasami może się odezwę ;) To tylko 4 miesiące...

Jesli cie to pocieszy to mi tez temp spadła przed pozytywnym testem. I pomimo ze po terminie @ robiłam to mega bladzioch wyszedł. Moze nie wszystko stracone?

Jesli cie to pocieszy to mi tez temp spadła przed pozytywnym testem. I pomimo ze po terminie @ robiłam to mega bladzioch wyszedł. Moze nie wszystko stracone?
Na prawdę może się ciąża utrzymać mimo spadku temperatury? :O aż sobie nie chce robić nadziei... dopóki nie ma @ jakiś cień szansy jest ale nastawiam się ze to jednak biochemiczna :( odezwę się jak będzie już jasne co i jak!
dzieki za kciuki dziewczyny :*

Na prawdę może się ciąża utrzymać mimo spadku temperatury? :O aż sobie nie chce robić nadziei... dopóki nie ma @ jakiś cień szansy jest ale nastawiam się ze to jednak biochemiczna :( odezwę się jak będzie już jasne co i jak!

Jak widać może ;)
Moja bladziutka kreska i kiepska temp skończyła 07.12 już 3 miesiące [emoji178]
IMG_9246.JPG

Cień szansy zawsze jest - jesteśmy tego żywym przykładem :)

Jednak długo nie wytrzymałam :)
Na razie jest chyba wszystko w porządku. Kreska bardzo ciemna. Nic się nie dzieje. Muszę wybrać się na usg.
Ogólnie trochę przerażona jestem, stresuje się bardzo i mam mnóstwo obaw. Aż zła na siebie o to jestem.

@princess_88 trzymam kciuki. Może jeszcze nic straconego.
I jak dzisiaj się czujesz?
Bardzo współczuję Tobie tego strachu :/ Mam nadzieję, że szybko będziesz mogła się przekonać, że wszystko jest w porządku :)

@mis0890 a jak u Was?
Którą metodę wybraliście w końcu? :)

@princess_88 szkoda , że się nie udało. Trzymam kciuki za kwiecień! Albo wpadkę ;)

U mnie dzisiaj 10dc, test pokazał PIK ale tylko on przewiduję owulację i obawiam się, że to kolejny bezowulacyjny cykl :/ Odpuściliśmy wszelkie odcięcia, bdm i inne wyliczenia. Działamy na wszelki wypadek codziennie a nawet 2 razy dziennie ;) Na szczęście po eutyroxie powraca moje libido ;)

reklama
I jak dzisiaj się czujesz?
Bardzo współczuję Tobie tego strachu :/ Mam nadzieję, że szybko będziesz mogła się przekonać, że wszystko jest w porządku :)

@mis0890 a jak u Was?
Którą metodę wybraliście w końcu? :)

@princess_88 szkoda , że się nie udało. Trzymam kciuki za kwiecień! Albo wpadkę ;)

U mnie dzisiaj 10dc, test pokazał PIK ale tylko on przewiduję owulację i obawiam się, że to kolejny bezowulacyjny cykl :/ Odpuściliśmy wszelkie odcięcia, bdm i inne wyliczenia. Działamy na wszelki wypadek codziennie a nawet 2 razy dziennie ;) Na szczęście po eutyroxie powraca moje libido ;)
Dziękuje, ze pytasz. Oj strach jest cały czas.
W piątek idę na usg. Byłby to już 6/7 tc.
Może się coś pokaże.

Do góry