reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No i po zabawie. Dziś temp. spadła a testy nadal lekko pozytywne - biochemiczna jak nic. No trudno. Od kwietnia wracam do gry ale będę Was podczytywać i Wam kibicować, czasami może się odezwę ;) To tylko 4 miesiące...

reklama
No i po zabawie. Dziś temp. spadła a testy nadal lekko pozytywne - biochemiczna jak nic. No trudno. Od kwietnia wracam do gry ale będę Was podczytywać i Wam kibicować, czasami może się odezwę ;) To tylko 4 miesiące...

Jesli cie to pocieszy to mi tez temp spadła przed pozytywnym testem. I pomimo ze po terminie @ robiłam to mega bladzioch wyszedł. Moze nie wszystko stracone?

Jesli cie to pocieszy to mi tez temp spadła przed pozytywnym testem. I pomimo ze po terminie @ robiłam to mega bladzioch wyszedł. Moze nie wszystko stracone?
Na prawdę może się ciąża utrzymać mimo spadku temperatury? :O aż sobie nie chce robić nadziei... dopóki nie ma @ jakiś cień szansy jest ale nastawiam się ze to jednak biochemiczna :( odezwę się jak będzie już jasne co i jak!
dzieki za kciuki dziewczyny :*

Na prawdę może się ciąża utrzymać mimo spadku temperatury? :O aż sobie nie chce robić nadziei... dopóki nie ma @ jakiś cień szansy jest ale nastawiam się ze to jednak biochemiczna :( odezwę się jak będzie już jasne co i jak!

Jak widać może ;)
Moja bladziutka kreska i kiepska temp skończyła 07.12 już 3 miesiące [emoji178]
IMG_9246.JPG

Cień szansy zawsze jest - jesteśmy tego żywym przykładem :)

Jednak długo nie wytrzymałam :)
Na razie jest chyba wszystko w porządku. Kreska bardzo ciemna. Nic się nie dzieje. Muszę wybrać się na usg.
Ogólnie trochę przerażona jestem, stresuje się bardzo i mam mnóstwo obaw. Aż zła na siebie o to jestem.

@princess_88 trzymam kciuki. Może jeszcze nic straconego.
I jak dzisiaj się czujesz?
Bardzo współczuję Tobie tego strachu :/ Mam nadzieję, że szybko będziesz mogła się przekonać, że wszystko jest w porządku :)

@mis0890 a jak u Was?
Którą metodę wybraliście w końcu? :)

@princess_88 szkoda , że się nie udało. Trzymam kciuki za kwiecień! Albo wpadkę ;)

U mnie dzisiaj 10dc, test pokazał PIK ale tylko on przewiduję owulację i obawiam się, że to kolejny bezowulacyjny cykl :/ Odpuściliśmy wszelkie odcięcia, bdm i inne wyliczenia. Działamy na wszelki wypadek codziennie a nawet 2 razy dziennie ;) Na szczęście po eutyroxie powraca moje libido ;)

reklama
I jak dzisiaj się czujesz?
Bardzo współczuję Tobie tego strachu :/ Mam nadzieję, że szybko będziesz mogła się przekonać, że wszystko jest w porządku :)

@mis0890 a jak u Was?
Którą metodę wybraliście w końcu? :)

@princess_88 szkoda , że się nie udało. Trzymam kciuki za kwiecień! Albo wpadkę ;)

U mnie dzisiaj 10dc, test pokazał PIK ale tylko on przewiduję owulację i obawiam się, że to kolejny bezowulacyjny cykl :/ Odpuściliśmy wszelkie odcięcia, bdm i inne wyliczenia. Działamy na wszelki wypadek codziennie a nawet 2 razy dziennie ;) Na szczęście po eutyroxie powraca moje libido ;)
Dziękuje, ze pytasz. Oj strach jest cały czas.
W piątek idę na usg. Byłby to już 6/7 tc.
Może się coś pokaże.

Do góry