martoosia04
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Jak myslicie to chlopiec czy dziewczynka? Tj, 13+1 tydz sorki zdj troche rozmazane,ale nie mam innego ;(
Z tej zdj nie seansie okreslic płci :/ nuba nie widać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny Jak myslicie to chlopiec czy dziewczynka? Tj, 13+1 tydz sorki zdj troche rozmazane,ale nie mam innego ;(
Strasznie mi przykro... a może mocz był rozcieńczony? Dopóki nie przyjdzie @ to jesteśmy w grze ja mam takie ledwo pozytywne testy, wcześniej takie nie wychodziły ale 12 dni temu dostałam zastrzyk z hCG, coprawda tylko jedna jednostkę ale może jeszcze jakieś resztki mi fałszują test... eh! Nie sądziłam ze tak trudno będzie mi zajść z trzecim dzieckiem. Starość nie radość :/Oj szkoda.
Mój tez raczej się rozmyślił. Dzisiaj test słabszy, czuje się jak na @. Czyli znów powtórka z rozrywki będzie
Już sama nie wiem, rano na pewno była mniej wyraźna kreska niż teraz. Wstawiam zdjęcie testu sprzed kilkunastu minut.Strasznie mi przykro... a może mocz był rozcieńczony? Dopóki nie przyjdzie @ to jesteśmy w grze ja mam takie ledwo pozytywne testy, wcześniej takie nie wychodziły ale 12 dni temu dostałam zastrzyk z hCG, coprawda tylko jedna jednostkę ale może jeszcze jakieś resztki mi fałszują test... eh! Nie sądziłam ze tak trudno będzie mi zajść z trzecim dzieckiem. Starość nie radość :/
@Szczęśliwa3 - ph pochwy. Do niedawna też miałam ciągle ph 4/5 - nawet już po zmianie diety i okazało się, że paski pokazywały mi fałszywy wynik, kupiłam teraz takie jak ma mój ginekolog i byłam w szoku bo ph nagle było 6/6,5. Czy pre-seed jest dobry ? tego nie wiem, jest drogi to na pewno, ale na zagranicznych forach częściej kobiety po nim mają synów niż córki. Mi przez zmianę diety śluz się poprawił i jest bardzo wodnisty, piję ok 3 litry wody dziennie i łykam ok 4 tabletki wiesiołka dziennie, kupiłam jeszcze witaminę C i E i mam w planie kupić CoQ10, zauważyłam, że taką suplementacje mają kobiety które długo starają się o dziecko i potem mają synów.
Ja też Kochana myślałam,że tak pstryk i będzie,jak z poprzednimi ciazami,a tu psikus. Kilka dni przed owu nie zachodzę wcale,a jak w sama owu się odważyłam, to biochemiczna.Strasznie mi przykro... a może mocz był rozcieńczony? Dopóki nie przyjdzie @ to jesteśmy w grze ja mam takie ledwo pozytywne testy, wcześniej takie nie wychodziły ale 12 dni temu dostałam zastrzyk z hCG, coprawda tylko jedna jednostkę ale może jeszcze jakieś resztki mi fałszują test... eh! Nie sądziłam ze tak trudno będzie mi zajść z trzecim dzieckiem. Starość nie radość :/
Ile dni po terminie dostałaś @ przy biochemicznej? Ja przy pierwszej 4 dni po, przy drugiej 5 dni po.Ja też Kochana myślałam,że tak pstryk i będzie,jak z poprzednimi ciazami,a tu psikus. Kilka dni przed owu nie zachodzę wcale,a jak w sama owu się odważyłam, to biochemiczna.
Idź na betę kochana, po co się stresować ...Ile dni po terminie dostałaś @ przy biochemicznej? Ja przy pierwszej 4 dni po, przy drugiej 5 dni po.
Teraz nie wiem co będzie. Lecą ze mną w kulki te testy. Pojutrze będą te elektroniczne to może się jakoś określa chyba ze do tego czasu już będzie @.