reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie też szalały testy, a zawsze używam tych samych.
No właśnie. U mnie to samo.
Dzisiaj tez jakiś prześwit na teście, albo to ta linia evap (choć ukazuje się w wyznaczonym czasie) albo coś jest na rzeczy

Zrobilam najzwyklejszy paskowy. Nie wiem czy na zdjęciu coś zobaczycie ale widać na żywo. Ledwo co ale widać

Załączniki

• 15F33D09-3E11-43FF-978A-CFA378A64022.jpeg
    15F33D09-3E11-43FF-978A-CFA378A64022.jpeg
    273,1 KB · Wyświetleń: 97
To co można kupić za pieniądze zawsze będzie łatwiejsze. A spodziewana @ kiedy powinna przyjść ?

@milla1982 - co u Ciebie ?

@Naomi_24 - odezwij się do nas !
Hej Kochanie,u mnie nic nowego. Odczytuje Was,ale jestem tak zmęczona,że nie chce mi się nawet pisać:) Już leżę w łóżeczku gotowa do spania. I tak się zastanawiam czy znowu mam anemię, czy TSH mi znowu skoczylo, że psikusa od natury i znowu ciąża...oby nie...
A jak Wasze starania?

Hej Kochanie,u mnie nic nowego. Odczytuje Was,ale jestem tak zmęczona,że nie chce mi się nawet pisać:) Już leżę w łóżeczku gotowa do spania. I tak się zastanawiam czy znowu mam anemię, czy TSH mi znowu skoczylo, że psikusa od natury i znowu ciąża...oby nie...
A jak Wasze starania?

Starania ? Nijak, do niczego nie doszło w tym cyklu, a teraz czekam na @, która pewnie przyjdzie za tydzień. Jak będzie za miesiąc czy za dwa, to tego nikt nie wie, bo znowu szykują mi się zwariowane miesiące w pracy i szczerze powiem, że średnio mi się ciąży chce w tym chaosie. Życie pokaże. Jak kiedyś miałam w głowie ciśnienie na ciąże, tak teraz już nie mam - chyba się starzeje :)

reklama
Powiem Wam, że podziwiam Was za to, że macie 3/4 dzieci i nie boicie się ciąż bliźniaczych. Ja panicznie się boję, że ciąża bliźniacza padnie na mnie, zwłaszcza, że często mi się śni. Ogólnie mam takie życie poukładane, że boje się mieć drugie dziecko. A trójka jest już wykluczona, musielibyśmy chyba mieszkanie zmienić, a to mi się nie uśmiecha, nawet nie chce o tym myśleć.
Ja marze o ciąży bliźniaczej. Moja mama ma brata bliźniaka wiec niby szanse są ale co owulacja to jeden pęcherzyk wiec się nie łudzę. Ja bym chciała 4 dzieci ale mąż tylko trójkę. A gdyby były bliźniaki to miałabym 4 od razu :)

Do góry