Megi_Meg
Fanka BB :)
3-4 dni
Może Mikołaj zrobi Ci niespodziankę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3-4 dni
Jutro, czwartek lub piątek. Miałam tak dziwne testy ze zgłupiałam jeśli chodzi o owu.@
[QUOTE="Megi_Meg, post: 18835652, member: 189614"]
[USER=186134]@mis0890 - liczę na Ciebie i mam nadzieje, że po raz kolejny potwierdzi się, że synowie są z owulacji
@Onaa.86 - a planowo kiedy powinna przyjść @ ?
Jutro, czwartek lub piątek. Miałam tak dziwne testy ze zgłupiałam jeśli chodzi o owu.
No właśnie. U mnie to samo.U mnie też szalały testy, a zawsze używam tych samych.
Hej Kochanie,u mnie nic nowego. Odczytuje Was,ale jestem tak zmęczona,że nie chce mi się nawet pisać Już leżę w łóżeczku gotowa do spania. I tak się zastanawiam czy znowu mam anemię, czy TSH mi znowu skoczylo, że psikusa od natury i znowu ciąża...oby nie...To co można kupić za pieniądze zawsze będzie łatwiejsze. A spodziewana @ kiedy powinna przyjść ?
@milla1982 - co u Ciebie ?
@Naomi_24 - odezwij się do nas !
Jest druga kreseczka ja widzę.No właśnie. U mnie to samo.
Dzisiaj tez jakiś prześwit na teście, albo to ta linia evap (choć ukazuje się w wyznaczonym czasie) albo coś jest na rzeczy
Zrobilam najzwyklejszy paskowy. Nie wiem czy na zdjęciu coś zobaczycie ale widać na żywo. Ledwo co ale widać
No właśnie. U mnie to samo.
Dzisiaj tez jakiś prześwit na teście, albo to ta linia evap (choć ukazuje się w wyznaczonym czasie) albo coś jest na rzeczy
Zrobilam najzwyklejszy paskowy. Nie wiem czy na zdjęciu coś zobaczycie ale widać na żywo. Ledwo co ale widać
Hej Kochanie,u mnie nic nowego. Odczytuje Was,ale jestem tak zmęczona,że nie chce mi się nawet pisać Już leżę w łóżeczku gotowa do spania. I tak się zastanawiam czy znowu mam anemię, czy TSH mi znowu skoczylo, że psikusa od natury i znowu ciąża...oby nie...
A jak Wasze starania?
Ja marze o ciąży bliźniaczej. Moja mama ma brata bliźniaka wiec niby szanse są ale co owulacja to jeden pęcherzyk wiec się nie łudzę. Ja bym chciała 4 dzieci ale mąż tylko trójkę. A gdyby były bliźniaki to miałabym 4 od razuPowiem Wam, że podziwiam Was za to, że macie 3/4 dzieci i nie boicie się ciąż bliźniaczych. Ja panicznie się boję, że ciąża bliźniacza padnie na mnie, zwłaszcza, że często mi się śni. Ogólnie mam takie życie poukładane, że boje się mieć drugie dziecko. A trójka jest już wykluczona, musielibyśmy chyba mieszkanie zmienić, a to mi się nie uśmiecha, nawet nie chce o tym myśleć.