reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Szczęśliwa3 - nie mam pojęcia skąd bierze się waga urodzeniowa, witamin przed córką nie brałam, należę do szczupłych kobiet, w ciąży przytyłam 10kg, przenosiłam córkę 2 tyg, waga 3800, gdzie dla mnie była to duża waga. Koleżanka przytyła prawie 30kg, a syna urodziła 2800.

reklama
Nie wytrzymałam (było to do przewidzenia) i zrobiłam test. I zgłupiałam. Wydaje mi się ze jest jakiś cień cienia ale widoczny pod światło i naprawdę muszę się przypatrzyć dobrze. Albo zwidy jakieś. Sama nie wiem. Powtórzę jutro.

@mis0890 - w takim razie musi być niebieska ciąża haha :) kiedy testujecie ?

@kitqa - mam nadzieję, że nic mnie już mnie nic nie zaskoczy. A przypomnij mi/nam, masz 2 córki ? i druga była planowanym chłopcem ?

@Elenaa - trzymam kciuki za zdrowie. Co do auta, my jesteśmy w trakcie zmiany i badamy rynek, oglądałam tą mazdę tydzień temu - piękna.

@Onaa.86 - stracony dlatego, że nie mogłam wyczuć owulacji, a na dodatek mąż zwichnął obojczyk. Więc do niczego nie doszło. Doszło dzisiaj haha, ale jestem bliżej @ niż dalej. Więc nic z tego nie będzie.

Jeśli chodzi o suplementy, to tylko biorę olej z wiesiołka i witaminy prenatalne, za to dietę mamy typowo pod chłopca. Więc zobaczymy.
Jeśli jest - to oby niebieska ;). Czekamy do terminu @. Po ostatnim niepowodzeniu nie chcemy się niepotrzebnie nakręcać, same wiecie jakie to nieprzyjemne uczucie :)

Ostatnia edycja:
Budujemy systemem tzw. kanadyjskim i do końca prac budowy zostały jakieś 2 m-ce :) Chwilowo mały przestój do wiosny z przyczyn od nas niezależnych. Czasami mam takie przemyślenia, że łatwiej wybudować dom niż począć syna :p

To co można kupić za pieniądze zawsze będzie łatwiejsze. A spodziewana @ kiedy powinna przyjść ?

@milla1982 - co u Ciebie ?

@Naomi_24 - odezwij się do nas !

reklama
Do góry