reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja marze o ciąży bliźniaczej. Moja mama ma brata bliźniaka wiec niby szanse są ale co owulacja to jeden pęcherzyk wiec się nie łudzę. Ja bym chciała 4 dzieci ale mąż tylko trójkę. A gdyby były bliźniaki to miałabym 4 od razu :)
Ja jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniej :) ale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.

reklama
Ja jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniej :) ale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.
Ja miałam na odwrót :D w dwóch pierwszych ciążach panicznie się bałam ciąży bliźniaczej a teraz wiem, ze sobie dam radę to mogą być bliziaki ;) byle zdrowe!

Hej
Dawno mnie tu nie było przepraszam ale duzo sir działo ale wracam do was podczytywac co u was i wspierać ;)
@mis0890
@martoosia04
@belle81 może mnie jeszcze pamiętacie;) co u was??? @mis0890 Trzymam kciuki :)

Witaj kochana [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Jak sie macie? Zdrowie dopisuje?

U nas w porzadku choc obecnie walki z katarem.
IMG_8840.jpg

@Grabcia123 - hej jak się masz ? Jak Twoi chłopcy ? ;)

@princess_88 - powiem szczerze, że troje może i mogłabym mieć, ale wiem że nie będę miała. Raz, że mamy mieszkanie 80m z hakiem i na takim metrażu będzie ciasno, nawet nie z małymi dziećmi ale z dorastającymi. Co prawda jeden pokój stoi pusty, ale jest to poddasze i 2 łóżka nie wejdą, a ja napewno nie zrezygnuje z mojego królestwa które nazywa się „sypialnia” :). Teraz też jesteśmy na takim etapie życia, że wolimy dzieciom zapewnić odpowiedni start, niż zawracać sobie głowę kupnem nowego większego mieszkania. Także u nas na liczbę dzieci wpływają również inne czynniki.

Jest kreseczka! 💕
Niby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres

reklama
Niby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres
To akurat normalne, bo z porannego moczu test wychodzi najwyraźniej! Trzymam kciuki za fasolkę 🙏

Do góry