reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja marze o ciąży bliźniaczej. Moja mama ma brata bliźniaka wiec niby szanse są ale co owulacja to jeden pęcherzyk wiec się nie łudzę. Ja bym chciała 4 dzieci ale mąż tylko trójkę. A gdyby były bliźniaki to miałabym 4 od razu :)
Ja jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniej :) ale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.

reklama
Ja jak zaszłam w pierwszą ciąże to chciałam żeby to były bliźniaki. W drugiej tez tak chciałam, no może trochę mniej :) ale teraz tylko pojedyncza ciąża mi się marzy.
Ja miałam na odwrót :D w dwóch pierwszych ciążach panicznie się bałam ciąży bliźniaczej a teraz wiem, ze sobie dam radę to mogą być bliziaki ;) byle zdrowe!

Hej
Dawno mnie tu nie było przepraszam ale duzo sir działo ale wracam do was podczytywac co u was i wspierać ;)
@mis0890
@martoosia04
@belle81 może mnie jeszcze pamiętacie;) co u was??? @mis0890 Trzymam kciuki :)

Witaj kochana [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Jak sie macie? Zdrowie dopisuje?

U nas w porzadku choc obecnie walki z katarem.
IMG_8840.jpg

@Grabcia123 - hej jak się masz ? Jak Twoi chłopcy ? ;)

@princess_88 - powiem szczerze, że troje może i mogłabym mieć, ale wiem że nie będę miała. Raz, że mamy mieszkanie 80m z hakiem i na takim metrażu będzie ciasno, nawet nie z małymi dziećmi ale z dorastającymi. Co prawda jeden pokój stoi pusty, ale jest to poddasze i 2 łóżka nie wejdą, a ja napewno nie zrezygnuje z mojego królestwa które nazywa się „sypialnia” :). Teraz też jesteśmy na takim etapie życia, że wolimy dzieciom zapewnić odpowiedni start, niż zawracać sobie głowę kupnem nowego większego mieszkania. Także u nas na liczbę dzieci wpływają również inne czynniki.

Jest kreseczka! 💕
Niby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres

reklama
Niby jest i dzisiaj rano jakby ciemniejsza ale pod wieczór ledwo widoczna, prawie w ogóle. Ach znów pewnie nic z tego. Lepiej, żeby w ogóle tej kreseczki nie było albo porządna a nie tysiąc myśli na minutę. W sobotę mam wizytę u ginekologa. I ciekawe czy będzie @ czy pójdę spytać co robić skoro dwie biochemiczne i poronienie już było. „Uwielbiam” taki stres
To akurat normalne, bo z porannego moczu test wychodzi najwyraźniej! Trzymam kciuki za fasolkę 🙏

Do góry