Dwa+Trzy
Fanka BB :)
No niby króliczki powinno się stosować do samej owu bo nasienie jest osłabione i nie patrzy się wtedy na odstęp. Akurat w nocy nadrabiałam porady @Miciur-ka Nie wiem czy dobrze kojarzę ale opisywana była także metoda z króliczkami w zabezpieczeniu i docelowym nawet w owu@princess_88 - ja mam plan w tym miesiącu, ale nie wiem czy się zgramy. Bardzo zależy mi celować w samą owulacje. Jeśli masz owulacje w poniedziałek to spokojnie o dziewczynkę starałabym się jeszcze w sobotę. U mnie na dzień dzisiejszy byłby Maks, tyle, że mój mąż jest niepewny.
@Dwa+Trzy - króliczki do piku to też jakiś plan bo osłabiacie żołnierzyki tyle, że ja skonczyłabym chyba nawet dzień przed pikiem, choć myślę, że co nie zrobie to i tak wyjdzie córka. Życzę Ci pozytywnego testowania w sylwestra
Ja po PIKu owu mam następnego dnia zazwyczaj, w zeszłym miesiącu dokładnie wiedziałam kiedy się wstrzelić w O+12 ale już byliśmy wystarani więc nez tej 7dniowej abstynencji nie ryzykowałabym no i wypadało o 3 w nocy haha
@Elenaa zazdroszczę! Ja z moich +30 za każdym razem coś zostawiam a teraz w ogóle jak słonica wyglądam. Dziwne jest to, że nie chudnę karmiąc piersią, coś się zaczyna po odstawieniu dopiero a wszyscy obiecywali zbawienny wpływ kp na powrót do figury Także ten wrzesień nie taki głupi haha Będę miała 10 miesięcy na zrzucenie czegokolwiek
@Megi_Meg no właśnie ja też słabo nastawiona jestem na tą porę roku, wyjścia z moimi chłopakami ogarnę ale czy będzie szansa przy tej deszczowej pogodzie?
Najbardziej boję się tych wykańczających upałów i gdyby nie obecne problemy to poczekałabym do kwietnia.
@Onaa.86 sierpniowe dzieci są cudowne
Ja nienawidzę wręcz października a listopada nigdy nie lubiłam, kojarzy mi się tylko z cmentarzem, którego dzisiaj bardzo staram się unikać. Ale tak jak piszesz, w obecnym przypadku nawet w lutym będziemy się starać