Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Co do tych reguł to nadrabiałaś ten wątek? Warto Żeby zdać sobie sprawę, że te całe starania o konkretną płeć to tylko dobra zabawa z dreszczykiem emocjiHaha a u nas na odwrót! Oboje z boboseksow tuż przed lub w sama owu, z abstynencji, jeden złoty strzał. Jeden z fajerwerkami, drugi synek bez a mimo tego chłopczyk. Bez suplementów, zakwaszania... dlatego teraz jedziemy króliczki żeby było na odwrót ale jak widze na Twoim przykladzie to kompletnie nie ma regoly
Mąż zawsze na początku starań w cyklu chętny bardzo ale po 7 czy 8 razie pod rząd już ma dość. Jedziemy z koksem codziennie żeby osłabić nasienie stara się jak może, łyka wszystkie suple jakie mu daje ale zawsze z przekąsem mówi: i po co mi to, i tak będzie syn
Ja zaczynałam w lipcu nadrabiając odsamego początku, po miesiącu okazało się, że wszystko totalnie się zmieniło i przerzuciłam wątek o 8 lat hahaha
@Anga79 ja akurat z tych co przy -15 na dwór wychodzą Ale jak patrzę na dzisiejszą chociażby pogodę , u Nas pada deszcz od rana, to mi.samej nie chce się nic
@Elenaa ja też czekam na śnieg