reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Haha a u nas na odwrót! Oboje z boboseksow tuż przed lub w sama owu, z abstynencji, jeden złoty strzał. Jeden z fajerwerkami, drugi synek bez a mimo tego chłopczyk. Bez suplementów, zakwaszania... dlatego teraz jedziemy króliczki żeby było na odwrót ale jak widze na Twoim przykladzie to kompletnie nie ma regoly :D
Mąż zawsze na początku starań w cyklu chętny bardzo ale po 7 czy 8 razie pod rząd już ma dość. Jedziemy z koksem codziennie żeby osłabić nasienie ;) stara się jak może, łyka wszystkie suple jakie mu daje ale zawsze z przekąsem mówi: i po co mi to, i tak będzie syn :D
Co do tych reguł to nadrabiałaś ten wątek? Warto ;) Żeby zdać sobie sprawę, że te całe starania o konkretną płeć to tylko dobra zabawa z dreszczykiem emocji ;)
Ja zaczynałam w lipcu nadrabiając odsamego początku, po miesiącu okazało się, że wszystko totalnie się zmieniło i przerzuciłam wątek o 8 lat hahaha

@Anga79 ja akurat z tych co przy -15 na dwór wychodzą ;) Ale jak patrzę na dzisiejszą chociażby pogodę , u Nas pada deszcz od rana, to mi.samej nie chce się nic ;)

@Elenaa ja też czekam na śnieg :D

reklama
Ja tam zimy, śniegu i mrozu się nie boję, boję się tylko kombinezonów haha, godzina ubierania dziecka, a po 15 min powrót, bo niespodzianka w pieluszce hahaha - już to w styczniu przerabiałam. Wiosna czy lato ma to do siebie, że nic nie jest wstanie mnie przegonić. I okres jesienno zimowy też ma taki minus, że jest smog, choć u nas w mieście w tym roku wprowadzili zakaz palenia węglem i nie ma co ukrywać, powietrze jest o niebo lepsze. Nooo ale jeśli ma to być syn, to niech się on rodzi kiedy mu się podoba :D będę tak szczęśliwa, że nawet nie zwrócę uwagi jaki mamy miesiąc :)

@princess_88 - tak z innej beczki, to Ty na drugim końcu świata mieszkasz :) już na stałe zostaniesz tam? ja jestem z początku marca i po mimo, że jestem z roku na rok coraz starsza to lubię obchodzić urodziny bo pachnie wtedy już wiosną. Oczywiście biorę garściami od Ciebie cały niebieski pył i wysyłam Tobie różowy :)

@princess_88 - tak z innej beczki, to Ty na drugim końcu świata mieszkasz :) już na stałe zostaniesz tam? ja jestem z początku marca i po mimo, że jestem z roku na rok coraz starsza to lubię obchodzić urodziny bo pachnie wtedy już wiosną. Oczywiście biorę garściami od Ciebie cały niebieski pył i wysyłam Tobie różowy :)
Tez wysyłam niebieski pył - u mnie już go wystarczy :)
Tylko chyba ja nie lubię wiosny?! No cóż, dziwna jestem :) :)
U nas powietrze super, zawsze jak ktoś do mnie przylatuje z Polski mówią ze czuja różnice. Nie powiem bo jak byłam w Polsce w tym roku to od razu cala Nasza czwórka drapanie w gardle i kaszel - widocznie coś jest na rzeczy. No i u mnie to nie ma takiej prawdziwej zimy nad czym ubolewam :( ale zdarzy się śnieg jakieś trzy dni w roku :) choć była i tez czasami piękna zima. Ale niedługo...

Dziękuje za róż, biorę w każdej ilości!
Tak, ja powrotu do kraju już nie przewiduję, chociaż bardzo tęsknię :( jestem conajmniej raz w roku na miesiąc w Polsce i rodzice tez mnie regularnie odwiedzają ale tylko w PL czuję się w domu. Lubię Japonię bo żyje się tu łatwiej ale jestem tu obca. Nie możemy wrócić ze względu na pracę męża - jest lekarzem i nie mógłby wykonywać u nas zawodu. Ja sobie dam radę wszędzie :p kto jeszcze mieszka za granicą?

Co do tych reguł to nadrabiałaś ten wątek? Warto ;) Żeby zdać sobie sprawę, że te całe starania o konkretną płeć to tylko dobra zabawa z dreszczykiem emocji ;)
Ja zaczynałam w lipcu nadrabiając odsamego początku, po miesiącu okazało się, że wszystko totalnie się zmieniło i przerzuciłam wątek o 8 lat hahaha

@Anga79 ja akurat z tych co przy -15 na dwór wychodzą ;) Ale jak patrzę na dzisiejszą chociażby pogodę , u Nas pada deszcz od rana, to mi.samej nie chce się nic ;)

@Elenaa ja też czekam na śnieg :D
Wątek przeczytany od deski do deski :D ile to było zarwanych nocy.. haha! Ale wniosek jest taki ze nie ma reguły chyba, nie? :) są laski, które na rzęsach stawały a mimo to rodziły kolejnych synów...

Ja lubię wiosne, taką kwiecien/maj gdy wszystko się zieleni i czuć wiosne w powietrzu, ale lubie tez zimę taką ze skrzypiacym śniegiem i mrozem. Jesień tez ok ale ta złota jesien. Lato tez spoko, ale bez upałów bo tych nieznosze :-) haha. I weź tu dogódz kobietom :p

reklama
Wątek przeczytany od deski do deski :D ile to było zarwanych nocy.. haha! Ale wniosek jest taki ze nie ma reguły chyba, nie? :) są laski, które na rzęsach stawały a mimo to rodziły kolejnych synów...
Dokładnie tak ;) Wg mnie to loteria a jeśli Komuś się uda zaplanować to tak naprawdę i bez planów byłaby ta wymarzona płeć :)
U Nas było tak, że i poczęcie wyglądało inaczej i ciąże zupełnie różne a dwóch cudownych Synów :)

Ja lubię wiosne, taką kwiecien/maj gdy wszystko się zieleni i czuć wiosne w powietrzu, ale lubie tez zimę taką ze skrzypiacym śniegiem i mrozem. Jesień tez ok ale ta złota jesien. Lato tez spoko, ale bez upałów bo tych nieznosze :-) haha. I weź tu dogódz kobietom :p
O to to, w mój gust trafiłaś haha ;)
Kiedy USG prenatalne? Szukaj nuba :D

Do góry