reklama
U
użytkownik 192
Gość
Hmm ja z chłopcem byłam rozlazła przynamniej tak mi się wydaje. Brzuch miałam ogromny i w boczki poszło i w ogóle wszędzie przytyłam z drugim tez przytyłam ale już nie tak jak z pierwszym.Ja dzis usłyszałam od pediatry moich dzieci (bo mu powiedzialam ze jestem w ciąży) ze pewnie u mnie bedzie chlopczyk pytam sie czemu Pan doktor tak twierdzi? To powiedzial ze kobiety w ciąży z dziewczynkami są takie rozlazłe, nie wiem dokladnie co mial na myśli, ale chyba po prostu dobrze wyglądam, ehh ten makijaż dziala cuda bo dzis o 4:30 ledwo powstrzymalam wymioty i mialam bezsennosc pół nocy wiec ogólnie jak dla mnie to wyglądam jak trzy dupy zza krzaka w tej ciąży a wiadomo mając już dzieci w domu (teraz 2 dni siedza w domu bo przeziebieni), musisz dzieci ogarnąć, siebie ogarnąć, dom ogarnąć i ugotowac więc nawet jakby się nie chciało to nie ma przebacz i trzeba ogarniać obowiązki domowe w mniejszym bądź większym stopniu
Oj chciałabym córkę, nawet jakbym znów miała być rozlazła
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Ja tyłam po 30kg więc gdyby miało pójść w sam brzuch to byłby dramat hahaha w drugiej ciąży wygladałam okropnie tylko włosy miałam piękne Pod koniec wyskoczyły mi dodatkowo plamy na twarzy i od początku wszyscy byli przekonani, że będzie córka hahaha kochani
Też tak czytałam trzy lata temu, idealnie to ujęłaś " dobra zabawa z dreszczykiem emocji".Co do tych reguł to nadrabiałaś ten wątek? Warto Żeby zdać sobie sprawę, że te całe starania o konkretną płeć to tylko dobra zabawa z dreszczykiem emocji
Ja zaczynałam w lipcu nadrabiając odsamego początku, po miesiącu okazało się, że wszystko totalnie się zmieniło i przerzuciłam wątek o 8 lat hahaha
@Anga79 ja akurat z tych co przy -15 na dwór wychodzą Ale jak patrzę na dzisiejszą chociażby pogodę , u Nas pada deszcz od rana, to mi.samej nie chce się nic
@Elenaa ja też czekam na śnieg
My też tak chodzimy, a u nas dziś słonko i ciepło jak na listopad.
U
użytkownik 192
Gość
Ja z pierwszym synem tez 30kg.Ja tyłam po 30kg więc gdyby miało pójść w sam brzuch to byłby dramat hahaha w drugiej ciąży wygladałam okropnie tylko włosy miałam piękne Pod koniec wyskoczyły mi dodatkowo plamy na twarzy i od początku wszyscy byli przekonani, że będzie córka hahaha kochani
Z drugim 20kg.
Z trzecim dzieckiem będzie 10 kg
@Elenaa ja na szczęście tez wysoka i te kg rozeszły się wszędzie wiec tragedii nie było - bynajmniej tak mi mówili a ja zle się czułam tak wyglądając
Wiosna jeszcze ok, ale lato i upały to nie dla mnie, najstarszego syna urodziłam w lipcu, bylo po 35 stopni, koszmar.
A ja z córką wyglądała najlepiej, długo wszyscy się dopytywali czy na pewno córka bo tak ładnie wyglądam, najbardziej rozlazła bylam z pierwszym synemHmm ja z chłopcem byłam rozlazła przynamniej tak mi się wydaje. Brzuch miałam ogromny i w boczki poszło i w ogóle wszędzie przytyłam z drugim tez przytyłam ale już nie tak jak z pierwszym.
Oj chciałabym córkę, nawet jakbym znów miała być rozlazła
reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Haha chciałabym nic nie robić i urodzić syna a tak to mam wrażenie, że co bym nie zrobiła to mam tendencje do rodzenia córek, chyba przez to, że u mnie w rodzinie jest przewaga kobiet.
Ja przytyłam 10kg, poszło mi tylko w brzuch, ale to i tak na samym końcu. Cerę miałam bardzo ładną, wszyscy mówili, że będzie syn po porodzie szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży, córka ważyła 3800, więc po wyjściu ze szpitala było już jakieś 5kg mniej. Mnie zastanawia co ma wpływ na wagę urodzeniową dziecka, jedni rodzą duże dzieci, a inni kruszynki. Ja byłam pewna, że moje dziecko będzie ważyło max. 3,5kg zwłaszcza, że od początku ciąży córka była mniejsza, ja też raczej drobna jestem, w sensie szczupła, a tu prawie 4kg dziecka.
Ja przytyłam 10kg, poszło mi tylko w brzuch, ale to i tak na samym końcu. Cerę miałam bardzo ładną, wszyscy mówili, że będzie syn po porodzie szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży, córka ważyła 3800, więc po wyjściu ze szpitala było już jakieś 5kg mniej. Mnie zastanawia co ma wpływ na wagę urodzeniową dziecka, jedni rodzą duże dzieci, a inni kruszynki. Ja byłam pewna, że moje dziecko będzie ważyło max. 3,5kg zwłaszcza, że od początku ciąży córka była mniejsza, ja też raczej drobna jestem, w sensie szczupła, a tu prawie 4kg dziecka.
Podziel się: