reklama
Sabrina32
Fanka BB :)
To ciąża gratulacje ! Ile dni przed owu?No właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)
Dwa+Trzy
W tym cyklu u mnie wariacje straszne nawet z szyjką , w dzień tego krwawienia była ustami dość wysoko a następnego dnia czyli wczoraj była prawie wystającym nosem i to takim z kamienia hahaha Dzisiaj jest znowu ustami i ledwo osiągalna. Kalendarzyk, który do tej pory się nie mylił oznajmia, że owulacja jest dzisiaj.narazie nie dziękuje. Jak @ nie dostane to w poniedziałek i środe pójde na bete. Moze wtedy troche uwierze ;-)
ja się sugeruję najbardziej tą szyjką, bo jak skok temperatury moze byc pozniej bądź wcześniej, testy owualcyjne wskazują owu za 24-36 h (czasem nawet niby piszą do 48h), śluz może być jeszcze po dniach płodnych, tak szyjka podobno po owulacji szybko się zmienia, i miękkość i wysokość. Nad ranem w 16 dc spokojnie ją dosięgałam, a w szczycie mam duży problem aby ją dotknąć, i była już bardziej jak nos niz usta :-) dlatego domniemam że 15 dc była owulacja, a 16 dc było już po.
Nie zmienia to faktu, że odsunięcie jest zbyt duże 3-4 dni
Sabrina32
Całkiem możliwe !Oszaleję chyba, znowu lekkie krwawienie. Może tym razem 2 pęcherzyki pękły
Dwa+Trzy
Nie strasz Aż tyle szczęścia nie potrzebuję hahahaCałkiem możliwe ! ☺
reklama
Dwa+Trzy
Nic nie miałam do tej pory także nie wiem. Ale na pewno ból podbrzusza jest jeszcze silniejszy niż zazwyczaj.a nie masz nadżerki? może ona lekko krwawi po seksie nawet jak był kilka dni temu
Podziel się: