Tak, doszłam do takich wniosków, ze jak partner ma silne nasienie i plemniki są wstanie przeżyć wogole tyle dni to taki odstęp daje spore szanse na dziewczynkę ..jak się nie zachodzi wcale to trzeba zmniejszać odstępU nas było co najmniej 3 dni przed i śpi obok 9 miesięczna córcia., więc się da.
reklama
princess_88
Fanka BB :)
Jak dla mnie to jest piękny bfp! Gratulacje!!!No właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)
Dwa+Trzy
Ale super!!!!! To już prawdziwe 2 krechy !! GratulacjeNo właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)
princess_88
Mam dwóch synków 4 i 6 lat. Wiec daaawno już nie robiłam testów i jak się teraz trafiła okazja to robię jak szalonaPrincess a przypomnij w jakim wieku masz dzieci
Ci do testu to wg mnie ewidentna ciąża
reklama
Podziel się: