reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti pewnie zamelduje sie koło 10 :-) niech korzysta ze spania póki może :tak:

ja od poniedziałku do piątku wstaje do pracy o 5 rano! :baffled::baffled::baffled:

witaj Czarodziejko :-)

reklama
Dzień dobry babeczki,

Jestem i się melduję :)

Wczoraj z M zrobilismy sobie wieczór z dr Housem :) dlatego mnie nie było :)

u mnie nadal brak @ a dzisiaj ostatni dzien leku ....

Pyszczku
_buziak.gif
masz racje kochana z tym odczekaniem , teraz macie słodka wspaniala tajemnice z M ...no i z nami hehe:)

Gosia odezwij sie szybko...

Paula fajny ten twój M ...no i wyszło że nawet fajnie sie pokłócic żeby tak fajnie godzić :)

Beti śpiochu !!!!!!!!!!!!!!!!

dziewuszki wstajemy

images
mnie sie w domu inka skończyła wiec choc wirtualna :)

Wiecie w tym nowym pukncie który teraz otworzyłam i w nim pracuje poszerzyłam oferte o artykuły dla dzieci ....i dzisiaj przychodzi towar z hurtowni ...jak bede to wszystko ogladac to sie chyba pokicham :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Wiecie w tym nowym pukncie który teraz otworzyłam i w nim pracuje poszerzyłam oferte o artykuły dla dzieci ....i dzisiaj przychodzi towar z hurtowni ...jak bede to wszystko ogladac to sie chyba pokicham :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

anufifi a co Ty robisz? domyślam się że prowadzisz jakieś sklepiki? :blink: ja kocham oglądac dziecięce ubranka :-D

Ostatnia edycja:
Choć nie wiem czy wytrzymam tak długo w milczeniu.. :sorry2: Szczególnie chciałabym bratu powiedzieć :tak: bo on wyjeżdża pod koniec kwietnia z Polski na półroczny kontrakt...:-:)confused:

u nas też były takie plany ale chęć pochwalenia sie i oznajmienia tej szczególnej nowiny jednak zwyciężyła i powiedzieliśmy po pierwszej wizycie u lekarza ..... :tak::-D:tak: radość jest za wielka żeby to ukrywać a i pewne sytuacje zmuszają do innego działania, więc lepiej jak przynajmniej najbliższe otoczenie wie...... :tak::-D:tak:

a wogóle to i ja witam piatkowo i prawie weekendowo ... spokojnego dzionka ..... :tak:

Paula ja mam punkty Protetyki Słuchu , badania słuchu , aparaty słuchowe itp. , ale teraz w swojej miejscowosci w której mieszkam otworzyłam kolejny punkt dodatkowo ze sprzetem medycznym no i własnie art. dzieciecymi :) ...

hej dziewczyny!witam sie i ja!noc mialam kiepska spac nie moglam,przed 8bylam juz w przychodni wystalam sie z 30min do rejestracji potem 30pod gabinetem...lekarka powiedziala ze macica powiekszona,plamienie prawie niewidoczne powiedziala...ale powiedziala ze jeszcze ciaza jest zbyt mala aby na 100%okreslic ze to ciaza...no ale jako ze test pozytywny,macica powiekszona,brak okresu to prawdopodobnie ciaza...dala mi ten lek o ktorym pisalyscie dupostin czy jakos tak mam brac przez 10dni 2razy dzie4nnie...i za 2tyg do kontroli!!
Ale wiecie co normalnie ceny u niej mnie powalily...sama wizyta 60zl a jak chce usg dodatkowo to kolejne 80zl szko jak dla mnie...lubie ta lekarke ale 140zl miesiecznie wydawac to troche dla mnie za duzo!!Musze sie rozejrzec za jakims innym lekarzem ehh:-(
poza tym mam dzis urodziny!!!!:-):-)

reklama
Do góry