reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Paula heh, dzięki, mam nadzieję że szybko skończę te studia. Temat pracy już mam więc teraz tylko pisać..tylko weź tu skleć 80 stron po niemiecku :baffled::sorry2::-D

Gosia dobrze że idziesz do lekarza juto, widzisz już będziesz jutro miała ciążę potwierdzoną, nie musisz czekać 2,5 tygodnia ;-) a z dzidzią na pewno wszystko oki, dostaniesz duphaston na plamienia, ja luteinę caly czas biorę :tak:

Beti zagoń pralkę z powrotem do łazienki :-D:-D:szok:

Anufifi a jak Tobie dzień mija?? Może jak nie będziesz dużo mysleć o @ to wtedy ani się nie obejrzysz a przyjdzie... Ściskam Cię mocno :tak:;-)

ANUFIFI... Joanno Dark wojójąca z NFZ-tem :-D:-D:-D
A my już po obiedzie i Milenka reszcie poszła spać, bo kombinowała jak uniknąć drzemki od 14 ;-):-D

reklama
Do góry