reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziecko wykąpane i już słodko śpi :)
Teraz mąż okupuje łazienkę :) a w kuchni jeszcze czekają na niego naczynia do zmycia
A ja planuję o 21 wskoczyć do łózka i się grzać
Jutro pobudka (jak zwykle o 5.30) i praca
Ale weekend przed nami :)
Ja testować będę 14 marca - hehhe taki plan

reklama
Witajcie :-)

Nareszcie piątek

Wczoraj pogodziłam się z mężem :-) wróciłam do domku a tam posprzątane, pyszny obiadek ugotowany a potem jeszcze pyszna WZ na deser :-) wieczorem oczywiście przytulanko :-)

Przepraszam że tak z samego rana Wam zafundowałam takie słodkości ale nie mogłam się oprzeć :sorry2::tak::blink:

Pyszczek a Ty nie przesadzasz z tym sprzątaniem w Twoim stanie? ;-)
80 stron :szok: ja jednego zdania nie umiem złożyć :zawstydzona/y::baffled: w każdym bądź razie powodzenia!

Anufifi wiem że łatwo jest powiedzieć ale musisz być cierpliwa, @ napewno przyjdzie :tak: przytulam Cię mocno Słońce

ciekawe co tam u naszej Gosi ale napewno wszystko wporządku :tak:
Gosieńko odezwij sie koniecznie jak wrócisz od gina! Będzie dobrze :tak:

Dorotko co prawda to prawda ale piątek to namilszy dzień tygodnia :tak: wkońcu weekend przed nami :-)

a ja właśnie przed chwilką się dowiedziałam że moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży :-):-):-) udało im sie za pierwszym razem :tak:nie ukrywam że jestem troche zazdrosna :zawstydzona/y: ale cieszę się jej szczęściem :-)

Ostatnia edycja:
Hej Paula :-)

Widzę że na razie tylko My jesteśmy :tak: ja dopiero wstałam, a Ty to dopiero ranny ptaszek :-) Super że Twój M się tak zachował,a jeszcze taka WZka na deser...mmmmm... mojego M bratowa takie piecze i zawsze się nią objadamy :-D
No i wieczorek tym razem udany, brawo, brawo! :-D

Ciekawe co tam u Gosi ? Gosia dawaj nam tu znać jak wrócisz od gina! I suwaczek ciążowy dziś poproszę! :tak:

Fajnie że dzisiaj piątek, choć ja już tęsknię za poniedziałkiem, gdy zobaczę nasze maleństwo pierwszy raz :-);-)

A Twoja najlepsza przyjaciólka od razu Tobie powiedziała o ciąży?? Ja się z tym wstrzymam, chyba aż do Świąt Wielkanocnych :sorry2: wtedy dopiero powiem najbliższym przyjaciólkom. No oprócz jednej, która wie że się z M staramy od jakiegoś czasu :tak: Ale rodzicom M i mojej mamie też chyba dopiero w Święta - tak mój M chce :tak: żeby wszystko było w porządku. Zresztą, kto ma wiedzieć, najważniejsze że My wiemy! :-D:-D:-)

Choć nie wiem czy wytrzymam tak długo w milczeniu.. :sorry2: Szczególnie chciałabym bratu powiedzieć :tak: bo on wyjeżdża pod koniec kwietnia z Polski na półroczny kontrakt...:-:)confused:

Ostatnia edycja:
Anufifi a gdzie Ty?? Co u Ciebie? Tęsknię..;-)

Beti spisz jeszcze?? Wstawaj, szkoda dnia! :-D Choć dzisiaj u nas w Lublinie tak szaro i ciemno na dworze, że się odechciewa z łóżka podnosić :baffled:

A Twoja najlepsza przyjaciólka od razu Tobie powiedziała o ciąży?? Ja się z tym wstrzymam, chyba aż do Świąt Wielkanocnych :sorry2: wtedy dopiero powiem najbliższym przyjaciólkom. No oprócz jednej, która wie że się z M staramy od jakiegoś czasu :tak: Ale rodzicom M i mojej mamie też chyba dopiero w Święta - tak mój M chce :tak: żeby wszystko było w porządku. Zresztą, kto ma wiedzieć, najważniejsze że My wiemy! :-D:-D:-)

Choć nie wiem czy wytrzymam tak długo w milczeniu.. :sorry2: Szczególnie chciałabym bratu powiedzieć :tak: bo on wyjeżdża pod koniec kwietnia z Polski na półroczny kontrakt...:-:)confused:

Tak to jest z ciążą, niby chcemy to oznajmić całemu światu a z drugiej strony chcemy z tym czekać do np 3 miesiąca ciąży....
może boimy się niepowodzenia w tych pierwszych "chwilach" ciąży, może chcemy tą informacja cieszyć się w zaciszu domowym (ja i mąż)....

Pyszczek tak przyjaciółka powiedziała mi od razu bo zarówno ona wie że my się staramy i ja wiedziałam ze oni zaczęli :tak: no i udało się! :-) najpierw sie dowiedział mąż potem ja :-) zresztą sama bym ją zapytała czy dostała @ i wtedy musiałaby skłamać :dry:
Rany ale byłoby fajnie gdyby i nam się udało w tym cyklu :blink: byłybysmy obie w niemal jednoczesnym czasie w ciąży.....
kusi mnie żeby zrobić teścik w weekend :zawstydzona/y: a @ (nie)spodziewana dopiero na wtorek/środa :-(

Myśle że po wizycie u gina śmiało możesz bratu powiedzieć :tak:pod warunkiem ze się nie wygada bo wtedy zepsuje Wam niespodzianke dla rodziny :no:

reklama
16_6_1v.gif
Witam :)))

Zagladam zeby sie przywitac:)
Pyszczku-To normalne ze mimo wielkiej radosci z powodu ciązy nie kazda kobieta chce o niej mowic od razu...(z roznych względow) Ja oczywiscie rodzicom, siostrze powiedzialam od razu ale w pracy widzieli po 3 miesiącu....chyba jestem bardziej ostrozna i wolałam zaczekac te pierwsze 3 miesiące zeby potem oznajmic calemu swiatu :)

Do góry