reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a Ptasiorek jutro testuje !!!!!!

sie nie moge doczekać i przebieram nogami

w ostatnią sobote wieści ulepszyły nam weekend ....teraz też tak chce

reklama
Jarzebinko no właśnie teraz muszę szukać różnych wymówek, np. mój brat nas z M ciągnie do spa, na saunę, basen itd. ale mi się na razie to jakoś nie widzi :szok:
więc muszę wymyślać historie dlaczego nie chcę jechać
Znowu mama wymyśliła zakupy w następny weekend, z zakupy z nią to cały dzień po którym będę padnięta, a nie chcę się tak forsować...heh i bądź tu człowieku mądrym :sorry2:
A z drugiej strony wiadomość o ciąży to taka radość że człowiek chciałby się już nią dzielić! :-)

Gosia Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek!!! :-) No widzisz i wszystko ok u Ciebie :tak: Za 2 tyg już będzie serducho :tak: Jeśli chodzi o opłaty za wizytę to u mojego gina wizyta + USG kosztuje 160 zł :szok: z tym że ja mam zniżkę, to trochę mniej płacę, ale i tak dużo. Ale znowu słyszałam że akurat ten gin, jak się do niego chodzi prywatnie to już potem nie bierze za poród :-) więc chyba cena się wyrównuje ;-)

Bershka ja o Tobie pamiętam! :tak:

Ja u gina do którego chodziłam z chłopcami za to ze zawsze do niego to płaciłam 50 zł wszystkim usg wiztya i nawet cytologie....:tak::tak:..

no a teraz u tego w klinice niepłodności 140 za wizyte z usg.....

Ptasiorek nie wiedzialam ze Ty tez starasz sie o dzidziusia:-(...jutro testujesz bede 3mac kciuki....a ile sie staracie??:-):-):-)

Jarzebinka Tobie równiez życzę przyjemnego dzionka :-)

anufifi a ja myślałam butiki z ubrankami :zawstydzona/y: ale takie punkty bardzo są potrzebne i pomagają wielu dzieciaczkom i nie tylko :tak:

Gosia ten lek ma za zadanie podtrzymanie ciąży :tak: nie wiem czy 60 zł za wizyte to tak dużo....u nas to raczej normalna cena! :tak: ja 3 i pół roku temu chodziłam do babeczki prywatnie to płaciłam 60 zł za wizyte.... a inny lekarz u nas bierze teraz 120 za wizyte i badanie a z usg to nawet 200 można zapłacić!! :szok:

Bershka dużo zdrówka życze, dbaj o siebie i fasolke! :tak:

Gosia co do wątku to najlepiej napisac w tej sprawie do administratora :tak:

Ptasiorek ja tez trzymam kciuki!!!!

ANUFIFI... strasznie się denerwuję, mam jakieś lęki przed tym jutrzejszym testowaniem :baffled:....może poczekać do niedzieli...:confused::sorry2::rofl2:

GOSIU Z OKAZJI URODZIN ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ

Pyszczek dziekuje za zyczenia....z suwaczkiem ciazowym sie jeszcze strzymam 2tyg!!U ciebie nie bierze za porod a ta do ktorej ja chodze ona w ogole nie jest przy porodzie bo ma tylko prywatna praktyke!!
CHCIALAM WSZYSTKIM BABECZKA PODZIEKOWAC ZA WSPARCIE I ZA TO ZE ZMUSILYSCIE MNIE DO POJSCIA DO GINA DZIS!!!DZIEKUJE!!
PODEJRZEWAM ZE SAMA BYM NIE WPADLA ZEBY ISC DO GINA DZIS:-p

Ptasiorek Witaj :-) No strasznie u nas dzisiaj za oknem :baffled: aż mi się nie chce iść po zakupy do Stokrotki ;-) Ty pewnie też do Stokrotki tam kolo Was chodzisz, do tej nowo wybudowanej? :-)
Ptasiorku jutro testujesz???

Pyszczek dziekuje za zyczenia....z suwaczkiem ciazowym sie jeszcze strzymam 2tyg!!U ciebie nie bierze za porod a ta do ktorej ja chodze ona w ogole nie jest przy porodzie bo ma tylko prywatna praktyke!!
CHCIALAM WSZYSTKIM BABECZKA PODZIEKOWAC ZA WSPARCIE I ZA TO ZE ZMUSILYSCIE MNIE DO POJSCIA DO GINA DZIS!!!DZIEKUJE!!
PODEJRZEWAM ZE SAMA BYM NIE WPADLA ZEBY ISC DO GINA DZIS:-p

Gosia po to przecież nas tu masz!!!! :tak::tak::-)

reklama
Do góry