reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a Ptasiorek jutro testuje !!!!!!

sie nie moge doczekać i przebieram nogami

w ostatnią sobote wieści ulepszyły nam weekend ....teraz też tak chce

reklama
Jarzebinko no właśnie teraz muszę szukać różnych wymówek, np. mój brat nas z M ciągnie do spa, na saunę, basen itd. ale mi się na razie to jakoś nie widzi :szok:
więc muszę wymyślać historie dlaczego nie chcę jechać
Znowu mama wymyśliła zakupy w następny weekend, z zakupy z nią to cały dzień po którym będę padnięta, a nie chcę się tak forsować...heh i bądź tu człowieku mądrym :sorry2:
A z drugiej strony wiadomość o ciąży to taka radość że człowiek chciałby się już nią dzielić! :-)

Gosia Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek!!! :-) No widzisz i wszystko ok u Ciebie :tak: Za 2 tyg już będzie serducho :tak: Jeśli chodzi o opłaty za wizytę to u mojego gina wizyta + USG kosztuje 160 zł :szok: z tym że ja mam zniżkę, to trochę mniej płacę, ale i tak dużo. Ale znowu słyszałam że akurat ten gin, jak się do niego chodzi prywatnie to już potem nie bierze za poród :-) więc chyba cena się wyrównuje ;-)

Bershka ja o Tobie pamiętam! :tak:

Ja u gina do którego chodziłam z chłopcami za to ze zawsze do niego to płaciłam 50 zł wszystkim usg wiztya i nawet cytologie....:tak::tak:..

no a teraz u tego w klinice niepłodności 140 za wizyte z usg.....

Ptasiorek nie wiedzialam ze Ty tez starasz sie o dzidziusia:-(...jutro testujesz bede 3mac kciuki....a ile sie staracie??:-):-):-)

Jarzebinka Tobie równiez życzę przyjemnego dzionka :-)

anufifi a ja myślałam butiki z ubrankami :zawstydzona/y: ale takie punkty bardzo są potrzebne i pomagają wielu dzieciaczkom i nie tylko :tak:

Gosia ten lek ma za zadanie podtrzymanie ciąży :tak: nie wiem czy 60 zł za wizyte to tak dużo....u nas to raczej normalna cena! :tak: ja 3 i pół roku temu chodziłam do babeczki prywatnie to płaciłam 60 zł za wizyte.... a inny lekarz u nas bierze teraz 120 za wizyte i badanie a z usg to nawet 200 można zapłacić!! :szok:

Bershka dużo zdrówka życze, dbaj o siebie i fasolke! :tak:

Gosia co do wątku to najlepiej napisac w tej sprawie do administratora :tak:

Ptasiorek ja tez trzymam kciuki!!!!

ANUFIFI... strasznie się denerwuję, mam jakieś lęki przed tym jutrzejszym testowaniem :baffled:....może poczekać do niedzieli...:confused::sorry2::rofl2:

GOSIU Z OKAZJI URODZIN ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ

Pyszczek dziekuje za zyczenia....z suwaczkiem ciazowym sie jeszcze strzymam 2tyg!!U ciebie nie bierze za porod a ta do ktorej ja chodze ona w ogole nie jest przy porodzie bo ma tylko prywatna praktyke!!
CHCIALAM WSZYSTKIM BABECZKA PODZIEKOWAC ZA WSPARCIE I ZA TO ZE ZMUSILYSCIE MNIE DO POJSCIA DO GINA DZIS!!!DZIEKUJE!!
PODEJRZEWAM ZE SAMA BYM NIE WPADLA ZEBY ISC DO GINA DZIS:-p

Ptasiorek Witaj :-) No strasznie u nas dzisiaj za oknem :baffled: aż mi się nie chce iść po zakupy do Stokrotki ;-) Ty pewnie też do Stokrotki tam kolo Was chodzisz, do tej nowo wybudowanej? :-)
Ptasiorku jutro testujesz???

Pyszczek dziekuje za zyczenia....z suwaczkiem ciazowym sie jeszcze strzymam 2tyg!!U ciebie nie bierze za porod a ta do ktorej ja chodze ona w ogole nie jest przy porodzie bo ma tylko prywatna praktyke!!
CHCIALAM WSZYSTKIM BABECZKA PODZIEKOWAC ZA WSPARCIE I ZA TO ZE ZMUSILYSCIE MNIE DO POJSCIA DO GINA DZIS!!!DZIEKUJE!!
PODEJRZEWAM ZE SAMA BYM NIE WPADLA ZEBY ISC DO GINA DZIS:-p

Gosia po to przecież nas tu masz!!!! :tak::tak::-)

reklama
Do góry