reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!! STO LAT !!!!

A wizytę to rzeczywiście ma wygórowaną, ja płacę 70 zł co m-c z USG razem

Witam i jestem po paru dniach ale widzę, ze raczej żadna nie zauważyła mojej nieobecności ;)

mnie znowu coś łamie, mogę leczyc się tylko osccillo. :wściekła/y:

Miłego dnia !

reklama
dzieki za zyczonka...a ceny mnie tak zszokowaly ze wrecz zdolowaly...bo bede musiala szukac tanszego lekarza ehh...

dziewczyny wiecie jak mozna przeniesc watek z jednego miejsca do innego na forum...chodzi mi o to ze ktos zalozyl watek listopad 2009 na forum przyszle mamy i ten watek jest jakos tak na uboczu nie jest umieszczony tj reszta mcy...reszta mcy jest "przyszle mamy"-pod fora i tak bym chciala przeniesc listopad pomozcie!!!

Własnie Dor bo to jest przecież taka nasza bardzo prywatna wiadomość (moja i Męża) i niekoniecznie trzeba się nią od razu dzielić z resztą świata ;-)

Paula aha, no to rzeczywiście, skoro razem w tym samym czasie się staracie, to trudno żeby koleżanka nic Tobie nie powiedziała ;-) fajnie jakbyście razem w ciąży chodziły, byłoby duuuuuużo aktualnych tematów do rozmów :tak::-)
A mój brat raczej by się nie wygadał, tak myślę :tak:

Czarodziejko i ja właśnie też jestem ostrożna, nawet mój M chce być ostrożny, co mnie zaskoczyło że woli zaczekać i dopiero później jak już wszystko będzie dobrze powiedzieć rodzicom. Chyba polega to na tym że rodzicom jak rodzicom, ale rodzice rozgadają dalej i już cała rodzina by wiedziała, tak samo moja mama powiedziałaby ciotkom, wiesz o co chodzi :sorry2:

Anufifi kochana widzisz, Wy tu macie nawet pierwszeństwo przed rodziną :-D:-D:-D a ja z moim M zamierzamy jutro zrobić wieczorek filmowy :tak: Buziaki ślę!

Gosia jestem dobrej mysli że u Ciebie wszystko wporządeczku i że dzidzia jest napewno! :tak: najważniejsze że dostałaś duphaston a teraz uważaj na siebie Słońce!

a z okazji urodzinek wszystkiego najlepszego!!!!!!!! dużo zdrówka i dużo sił dla Ciebie i małej fasolki!!!

dzieki Paula za zyczonka i sliczne kwiatuszki!tez ma nadzieje ze ten lek co dostalam pomoze mi...chodz w sumie nie wiem jakie on ma dzialanie...a i pani lekarka kazala zaczac juz brac witaminki dla ciezarnej...ja z wiadomoscia o bobo nr2 tez sie wstrzymam...rodzicom napewno powiemy moze juz po ten wizycie za 2tyg a reszcie rodziny na swieta!!

Bershka kochana sprawdzalas moze swoja gondole czy ma regulowane dno??
To co nikt nie umie przenosic watku na inne forum??:-(

reklama
Witam,
PYSZCZEKA.. dziś to mega buro jest u nas w Lublinie :baffled:

A ja dziś nie w pracy, a w domu i sama z Milenką (bez niani), to pewnie za dużo przy kompie nie posiedzę :-)
Milenka właśnie tańczy :-)

Do góry