reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaczynam czuć się osamotniona [emoji23] prawie każda z Was ma syna lub dwóch, a ja nawet nie wiem jak się za to wziąć [emoji849] chyba się upije i pójdę na całość [emoji23][emoji23]
Prawda chyba jedna. Mama z dwoma córkami będzie i miś
Ja. Mam dwóch lobuziakow chciałabym jeszcze jednego. Może kiedys

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23] ja już jadę z YT, ja mam nawet problem z warkoczem, bo córka urudzila się z kręconymi włosami ! I jak już wydaje mi się, że jest ok to nagle wszytko wyłazi ! Wtedy mam ochote płakać !
Ja też nie umiałam
Ale nauczyłam się w dwa dobierane ja czesze. A ma gęste grube i proste włosy. Łatwo juz mi idzie.

To moja babcia miała 3 córki i jednego syna, z czego prawie nie mam żadnego kuzyna tylko same kuzynki. Z moją córką dogadywałam się dość dobrze, a od momentu pójścia do przedszkola totalna zmiana. Sukienki, leginsy, spinki, fryzury, a ja do fryzur mam dwie lewe ręce, a ona potrafi się rozpłakać przed lustrem „bo chce takie włosy jak Hania”. Od jej narodzin uczę się poznawać świat małej dziewczynki i księżniczki. Jest totalnym przeciwieństwem mnie w okresie dzieciństwa. Nie wiem jak jest z chłopcami, ale od córki codziennie słysze, że mnie kocha i ciągle mnie całuje, to wynagradza wszytko.
Moje chłopaki też codziennie miłość wyznają ;) I kłócą się , który bardziej kocha Tyle, że kiedyś pojawią się jakieś laski, które tą miłość przejmą ...

Zaczynam czuć się osamotniona [emoji23] prawie każda z Was ma syna lub dwóch, a ja nawet nie wiem jak się za to wziąć [emoji849] chyba się upije i pójdę na całość [emoji23][emoji23]
Moze to jest myśl, młodszy zrobiony po butelce wina żeby nie pisać że po pijaku , bo patologią trąci[emoji6][emoji23]

dziewczyny kupiłam taki priobiotyk bo stwierdzłam, że po tych 2 antybiotykach mi sie przyda. Myslicie ze brać do owulacji czy ciągnąc caly cykl? to jak provag doustyny, ale w mojej aptece był strasznie drogi ponad 50 zł gdzie w internetowych aptekach niecałe 30 zł, i magister dała mi taki zamiennik.

Czy to coś co zakwasza? Na dziewczynkę?

Czy to coś co zakwasza? Na dziewczynkę?
@Sabrina32 ja również się staram na dziewczynkę :blink: i też mam już 2 chlopakow 11 i 2,5 lat:tak:
Ja na zakwaszanie stosuje VitagynC aplikuj troszkę przed stosunkiem i po mało, jeszcze czasami przed dniami plodnymi globulka też VitagynC, ale rzadko bo zapominam, łykam żurawinę, cytrynian magnezu i wapnia to są suplementy które zakwaszaja ponoć ..ale w sumie i tak mam niskie ph pochwy o ile to się liczy 4,0 moze 4,5 ale i tak zakwaszam bo sperma bardzo podnosi ma ok 7.0 i kiedys jak robiłam pomiary ph co kilka godz w dniu owu to w czasie tez sie podnosi ph..w sumie ciekawe jak można sprawdzić zakwaszenie organizmu:dry: ph moczu y badaniu mialam 6.0..do tego jeszcze lukrecja no i acard i żelazo ale to już od lekarza bo mam anemie..starania do 11 lub 12 dc
Ale odstęp to tak ze strachu :unsure: bo z takiego odstęp mam synka:laugh2:..moze w nastepnym cyklu spróbuje tez o+12 bo chciałabym termin na czerwiec :-) :)

@Sabrina32 ja również się staram na dziewczynkę :blink: i też mam już 2 chlopakow 11 i 2,5 lat:tak:
Ja na zakwaszanie stosuje VitagynC aplikuj troszkę przed stosunkiem i po mało, jeszcze czasami przed dniami plodnymi globulka też VitagynC, ale rzadko bo zapominam, łykam żurawinę, cytrynian magnezu i wapnia to są suplementy które zakwaszaja ponoć ..ale w sumie i tak mam niskie ph pochwy o ile to się liczy 4,0 moze 4,5 ale i tak zakwaszam bo sperma bardzo podnosi ma ok 7.0 i kiedys jak robiłam pomiary ph co kilka godz w dniu owu to w czasie tez sie podnosi ph..w sumie ciekawe jak można sprawdzić zakwaszenie organizmu:dry: ph moczu y badaniu mialam 6.0..do tego jeszcze lukrecja no i acard i żelazo ale to już od lekarza bo mam anemie..starania do 11 lub 12 dc
Ale odstęp to tak ze strachu :unsure: bo z takiego odstęp mam synka:laugh2:..moze w nastepnym cyklu spróbuje tez o+12 bo chciałabym termin na czerwiec :-) :)
A jaki Ty plan brałaś ? :-) :)

reklama
Do góry