Moi synowie z lipca i października.Nie wiem jak czerwiec, ale lipiec i sierpień, to zdecydowanie miesiące dziewczynkowe.
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Mój mąż zaczyna chcieć dziecka a. Mi się odechcialo
Megi_Meg
Mój mąż zaczyna chcieć dziecka a. Mi się odechcialo
Haha [emoji23][emoji23] wybacz że się śmieje, ale mam czasami taki sam scenariusz [emoji23]
Megi_Meg
Termin na 11, planowana cesarka na 3 stycznia, a urodziła się 16 grudnia, bo zaczęły się skurcze i odeszły wody. Nie chciała przegapić świąt [emoji6]
Za dużo imprez pod koniec grudnia kuzynka miała termin na 5 stycznia i też urodziła 16 grudnia. A ja miałam termin na 15 grudnia, a urodziłam 1 stycznia. I między naszymi dziećmi jest 2 tyg różnicy a rocznikowo rok!
milla01
U mnie by się zgadzaloJa zauważyłam wśród moich znajomych że większość dziewczynek rodzi się styczen-kwiecien, a maj-grudzien to przewaga chłopców. Co Wy na to ?
My się tak mijalismy z chęciami przez 2 lata[emoji6]Haha [emoji23][emoji23] wybacz że się śmieje, ale mam czasami taki sam scenariusz [emoji23]
SyLwuniaa
Bo w tym cały jest ambaras, ...Mój mąż zaczyna chcieć dziecka a. Mi się odechcialo
Jivka
Moderator
A dobrze dziękuję [emoji4]Hej ! Jak się masz ?
U mnie już 28tc i cóż ciężko się robi [emoji4] Dodatkowo upały nie poprawiają mojego samopoczucia. Ciuszki już mam wszystkie, dokupuję perełki jak coś mi wpadnie w oko, wózek i nosidło też mam, więc zostały pierdółki [emoji16] I tak jakoś leci [emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
Mój pierwszy syn z lipca.Ale u nas ostatnio w maju duzo dziewczynek się urodziło.Nie wiem jak czerwiec, ale lipiec i sierpień, to zdecydowanie miesiące dziewczynkowe.
Podziel się: