martoosia04
Fanka BB :)
Nie wiem jak czerwiec, ale lipiec i sierpień, to zdecydowanie miesiące dziewczynkowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobra to o dupe potłuc moja teoria. A znacie jakieś małe dziewczynki urodzone niedawno w czerwcu? Bo w czerwcu to ewidentnie epidemia chłopaków (moje 4 kolezanki urodziło w czerwcu 5 chłopców, w tym bliźniaki i tylko jedna znajoma urodziła córke w czerwcu) i nawet jak patrzyłam na bellybestfriend jak patrze na te rozpiski z pierwszej strony to epidemia chłopców. Jak myslicie dlaczego ? przypadek?
@Megi_Meg A widzisz, a ja widzę po znajomych, że bardzo dużo dziewczynek teraz się rodzi i siedzi w brzuchach.
Pierwszą córkę mam z października, a drugą przywitam w listopadzie [emoji16] Za to wcześniej miałam termin na marzec i miał być chłopak [emoji848]Ja zauważyłam wśród moich znajomych że większość dziewczynek rodzi się styczen-kwiecien, a maj-grudzien to przewaga chłopców. Co Wy na to ?
Pierwszą córkę mam z października, a drugą przywitam w listopadzie [emoji16] Za to wcześniej miałam termin na marzec i miał być chłopak [emoji848]
Ja też mam synka że stycznia i z maja...U mnie w styczniu chłopcy.
Termin na 11, planowana cesarka na 3 stycznia, a urodziła się 16 grudnia, bo zaczęły się skurcze i odeszły wody. Nie chciała przegapić świąt [emoji6]Oj te nasze dziewczyny prawdziwe kobiety hehe, ja miałam termin na pierwszą połowę grudnia, a urodziłam 1 stycznia wieczorem