SyLwuniaa
Fanka BB :)
Ja mam właśnie 8dc coś tam działamy..Ale ja z tych co chciałaby A boi się więc tak ostrożnie zobaczymy..Jakby był dzidziuś to mega bym była szczęśliwa, w sumie juz bylam na to przygotowana powinnam byc w w ok 7 ms ciąży tez boję się zmian..lubie mieć poukladany świat, a z drugiej wiem, ze się poukłada na nowo..zero objawów, ale ja nigdy akurat nie mam przed terminem małpy, więc na to wogóle nie patrze Starania były w poniedziałek, a owulacja dopiero w piątek (ogólnie to był cykl taki falstartowy, bo od września planowaliśmy się starać ze względu na moje zdrowie ale wkońcu wyleczyłam sie w sierpniu i tak zadziałaliśmy, duży odstęp wyszedł bo my wyjezdzalismy i tam nie było warunków aby cokolwiek działać ). Ja w takie odstępy duże za bardzo nie wierze, więc myślę, ze nie udało się. We wrzesniu trzeba się wziąść do pracy, tyle że mąż mi wyjezdza, a potem mamy gości na kilka dni, więc nie wiem jak to będzie, chyba pokryjomu i z sąsiadem nie no żartuje
A Ty ktory masz dc?
Teraz wzięłam jeszcze dwa mały koty mając już jednego więc chaos mnie nieco przytoczył
Ale już zaczyna wracać do normy
No ty miałaś spory odstęp od pon do pt, u mnie z takim odstepem to nie masz szans, ale bywa i tak trzymam kciuki, może u Ciebie się uda