reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena testy owu? Czy mówisz o ciążowych? Hmmm mi ciążowy najwcześniej wysz dla 5 dni przed okresem cień cienia a kreska która dało się nazwać "pozytywnym testem" 3 dni przed
Testy ciążowe. Źle pisałam nie 9dc a 9dpo 8-) No u mnie to właśnie zawsze późno, z córka robilam od 9 dpo i dopiero 11 dpo był taki cień cienia który nawet na zdjęciu nie był widoczny :p

reklama
a ja wogóle dzis w 9 dc zatestowałam, nie wiem po co, skoro w ciąży z córką dopiero cien cienia pojawił się w 11 dc, a z synem cien cienia w 13 dc :p ale ja lubię wypatrywać ten cien cienia aczkolwiek nie łudze się, że ten cykl będzie owocny :p ale fajnie tak testowaćnawet mimo tej bieli vizira :p
Jak tam sytuacja? :)

Jak tam sytuacja? :)
Miałam tylko 2 testy, więc muszę oszczędzać :p zatestuje pewnie czwartek-piątek chyba że okres przyjdzie. W następnym cyklu kupię sobie na allegro więcej tych testów i dokupie odrazu owulacyjne.
No i został mi ten czułości 25 także szkoda mi go zużyć bo i tak nic by nie wykryl znając to jak późno mi wchodziły cienie cienia przy 10 :p

Ostatnia edycja:
Miałam tylko 2 testy, więc muszę oszczędzać :p zatestuje pewnie czwartek-piątek chyba że okres przyjdzie. W następnym cyklu kupię sobie na allegro więcej tych testów i dokupie odrazu owulacyjne.
No i został mi ten czułości 25 także szkoda mi go zużyć bo i tak nic by nie wykryl znając to jak późno mi wchodziły cienie cienia przy 10 :p
Powodzenia!:laugh2::tak:
Przypomnij jak były starania?duży odstęp, jest szansa że się udało, jak czujesz?
U mnie w poprzednim cyklu owu, wg testów była wcześniej o 2 dni, miałam mnóstwo objawów :p i nic z tego ..

reklama
Powodzenia!:laugh2::tak:
Przypomnij jak były starania?duży odstęp, jest szansa że się udało, jak czujesz?
U mnie w poprzednim cyklu owu, wg testów była wcześniej o 2 dni, miałam mnóstwo objawów :p i nic z tego ..
zero objawów, ale ja nigdy akurat nie mam przed terminem małpy, więc na to wogóle nie patrze :) Starania były w poniedziałek, a owulacja dopiero w piątek (ogólnie to był cykl taki falstartowy, bo od września planowaliśmy się starać ze względu na moje zdrowie ale wkońcu wyleczyłam sie w sierpniu i tak zadziałaliśmy, duży odstęp wyszedł bo my wyjezdzalismy i tam nie było warunków aby cokolwiek działać :p ). Ja w takie odstępy duże za bardzo nie wierze, więc myślę, ze nie udało się. We wrzesniu trzeba się wziąść do pracy, tyle że mąż mi wyjezdza, a potem mamy gości na kilka dni, więc nie wiem jak to będzie, chyba pokryjomu i z sąsiadem :p nie no żartuje :p

A Ty ktory masz dc?

Do góry