reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To masz wyjątkowe dzieci bo ja nie znam nikogo kto by powiedział że jego dzieci się nie biją :no2:
Bliźniaki, czy rok po roku czy 2 lata. Dla mnie na jedno prawie wychodzi. To nadal maleństwa :)
To prawda są wyjątkowe, nie biją się, zawsze.mieli zapewnioną dużo dawkę ruchu, z czasem zajęcia sportowe ,gdzie rozladowują swoją energie w sumie to nigdy się nie bili, nawet jak byli mali, ale równo rozrabiali.
Bliźniaki, a 3 lata to jednak spora różnica 3latek w wielu kwestiach jest już samodzielny, nie mówię że jest to łatwe ale jak się człowiek wysili to jest ok, piszę o sobie i o własnej rodzinie, a wiadomo że jesteśmy różni i my dorośli i dzieci.

reklama
U nas różnica miedzy chłopcami to 3 lata i sa swoimi absolutnymi przeciwieństwami. Biją sie codziennie. Prawie w ogole ze sobą nie bawią.
No to właśnie zależy od dzieci, u nas to młodsza zaczepia starszego ale on jej nigdy nie oddał. Naprawdę są bardzo za sobą. Uwielbiam ich widok razem, syn od małego był bardzo opiekuńczy w stosunku do siostry. Ona go zaczepia ale jest bardzo przytulaśna, to go potem wyściska i wycaluje w ramach przeprosin :-)

Gratulacje[emoji4] Ja głęboko wierzę że marzenia się spełniają.
Choć tak jak piszesz po długich staraniach najważniejsze że jest zdrowa ciąża,że serduszko bije. I nawet cieszą ciążowe dolegliwości bo wtedy czujesz ze rośnie w tobie życie.
Dziś ze łzami w oczach czytam twoją radosną wiadomość i wspominam swoje początki... A w ramionach tulę moja 3 tygodniową gwiazdeczkę
@leeleeth łap-to dla Ciebie.[emoji175][emoji175][emoji175]Zobacz załącznik 1013508
Cudowności Gratulacje !:)

a ja wogóle dzis w 9 dc zatestowałam, nie wiem po co, skoro w ciąży z córką dopiero cien cienia pojawił się w 11 dc, a z synem cien cienia w 13 dc :p ale ja lubię wypatrywać ten cien cienia aczkolwiek nie łudze się, że ten cykl będzie owocny :p ale fajnie tak testowaćnawet mimo tej bieli vizira :p

reklama
Elena testy owu? Czy mówisz o ciążowych? Hmmm mi ciążowy najwcześniej wysz dla 5 dni przed okresem cień cienia a kreska która dało się nazwać "pozytywnym testem" 3 dni przed

Do góry