reklama
porannakawa
Fanka BB :)
Hej !
Dawno mnie tu nie było ale chciałam jedno słowo do "Nowych" starających napisać.
Planowanie płci to loteria ! Zawsze znajdzie się te 50% szans że ktoś przy planowaniu trafi i wtedy jest wielkie "WOW" że zakwaszanie, suple, odstępy, fazy księzyca czy inne czynniki mają wpływ. Zobaczcie jak z biegiem czasu zmienialy się czynniki które miały wpływ.. ( od magnezu poczynając , kończąc na odstępach 12 po 3 dni przed itd. itp.) Planujcie przedewszystkim dziecko ! Zdrowe dziecko...
Pozdrawiam Mama 4 synów i córki
Dawno mnie tu nie było ale chciałam jedno słowo do "Nowych" starających napisać.
Planowanie płci to loteria ! Zawsze znajdzie się te 50% szans że ktoś przy planowaniu trafi i wtedy jest wielkie "WOW" że zakwaszanie, suple, odstępy, fazy księzyca czy inne czynniki mają wpływ. Zobaczcie jak z biegiem czasu zmienialy się czynniki które miały wpływ.. ( od magnezu poczynając , kończąc na odstępach 12 po 3 dni przed itd. itp.) Planujcie przedewszystkim dziecko ! Zdrowe dziecko...
martoosia04
Czyli ja mam brać do owulacji a mąż cały czas tak?
U nas M. brał tak jak ja - wszystko do owu poza kwasem foliowym. To braliśmy cały czas.
Ja bym w takim razie twoich brała 3 tbl - to niewiele mniej niż moja dawka w dwóch tbl.
Paula000
Zaangażowana w BB
A też planowałas płeć?Hej !
porannakawa
Tak 2 razy ( wyszlo 2 synów), córka nie planowana( ostatnia)
Sabrina32
Kochana a jak od dziś zaczęłam brać i dziś mam 7 dzień cyklu wczoraj były staranka a owu mam najczęściej 14 dnia cyklu chcieliby się jeszcze starać w 9 d.c ale zastanawiam się czy ta lukrecja zdoła choć trochę obniżyć ten testosteron do 14 dnia(owu) czy już odpuścić i pozostać na tym jednym razie w 6 dniu cyklu i czekać do następnego miesiąca hmm...U nas M. brał tak jak ja - wszystko do owu poza kwasem foliowym. To braliśmy cały czas.
Ja bym w takim razie twoich brała 3 tbl - to niewiele mniej niż moja dawka w dwóch tbl.
martoosia04
Kochana a jak od dziś zaczęłam brać i dziś mam 7 dzień cyklu wczoraj były staranka a owu mam najczęściej 14 dnia cyklu chcieliby się jeszcze starać w 9 d.c ale zastanawiam się czy ta lukrecja zdoła choć trochę obniżyć ten testosteron do 14 dnia(owu) czy już odpuścić i pozostać na tym jednym razie w 6 dniu cyklu i czekać do następnego miesiąca hmm...
Od razu na pewno nie obniży znacznie. Ja bym czekała do kolejnego cyklu, ale juz brała suple.
kaarinka
Zaciekawiona BB
Hej !
A Ci synkowie planowani wg jakiej metody ? odstęp ? Suplementy ?
To czwarta niespodzianka ! <3 zazdroszczę córci!!
reklama
porannakawa
Młodsi planowani na córkę. Odstęp 3 dni (czy nawet ponad) suple, magnez, wapn, dieta, zakwaszanie, zurawina, paski owu ,miernik ph elektroniczny. Starsi chlopcy bez planowania(jeden raczej na pewno Owu) .
Córka ( wpadka) okolice owu ..zero diety , zero planowania .
Córka ( wpadka) okolice owu ..zero diety , zero planowania .
Ostatnia edycja:
Podziel się: