reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hmm dziwne bo przecież w owu to na Syna mnie potwierdziło się to dwa razy... Tyle się o tym mówi i jeszcze są osoby które robią córkę w owu...

Dziewczyny a co myślicie o tym żeby przed stosunkiem zakwasić środowisko pochwy jakimiś globulkami np? Np rano zakwasić wieczorem stosunek. Ma to sens? I jeśli ma to jakie polecacie i jak szybko działają?

Ja miałam RepHresh ale użyłam w cyklu w którym nie wyszło nic. Czasem mozna nieźle namieszać takim zakwaszaczem i przesadzić :/
Ja w szczęśliwym cyklu użyłam żelu pomagającego na plemniki... tylko zapomniałam nazwę teraz [emoji848][emoji848][emoji848]

Pojechaliśmy jeszcze z mężem do apteki po lactovaginal dziś wezme globulkę obniża do 4 pH jutro staranka jutro będzie 8 dzień cyklu i koniec starań bez zabezpieczenia w tym miesiącu. ☺️ Najwyżej się odwlecze ale przynajmniej będzie czas na lukrecję itp ☺️

Pojechaliśmy jeszcze z mężem do apteki po lactovaginal dziś wezme globulkę obniża do 4 pH jutro staranka jutro będzie 8 dzień cyklu i koniec starań bez zabezpieczenia w tym miesiącu. ☺️ Najwyżej się odwlecze ale przynajmniej będzie czas na lukrecję itp ☺️
Lactovaginal niektórym podnosi ph. Ja mam ph 4.5-4.7. A po lactovaginal 5.0

Ja żeby podnieść pH to chyba musiałbym zrobić sobie irygacje z sody, a z kolei tego się boje, że dojdzie do infekcji. U mnie pH ciągle 5 [emoji849]

reklama
Dziś rozmawiałam z moją koleżanką. Ma 2 synów i córkę. Pierwszy syn z owulacji. Córka z owulacji (potwierdzone monitoringiem) Trzeci syn z 4 dni przed owulacji (wpadka) Więc chyba nie ma reguły. Ja dziś działam (owulacja) może uda się w końcu :)

Do góry