reklama
Elenaa
Fanka BB :)
No to wiadomo ze żadna teroia nie będzie miała 100% skuteczności, za duzo czynników może mieć wpływ :-)Hmm ja mam syna z 4 dni przed owu, więc ta teoria dla mnie nie działa. Zawsze się znajdzie ktoś, kto ma syna z owulacji o córkę sprzed skoro jest 50% szans Ciekawi mnie co z tą kawa, to jest jakieś info które ma podłoże w badaniach, czy to też teoria taka jak z tym czasem poczęcia?
martoosia04
Są też chińskie tablice które wielu osobom się sprawdzają
Tym to już w ogole bym się nie sugerowała. To jak nastawienie sie tylko na fazy księżyca czy wiatry (ponoc we wietrzne dni kiedy kobieta ma owu wychodzi dziewczynka)
kaarinka
Zaciekawiona BB
u mnie planowanie płci wg owulacji tez zawiodło :/ pierwsi dwaj synkowie faktycznie w okolicach owulacji a teraz trzeci 4 dni przed gdzie myślałam ze ciazy nie będzie a jak będzie to córka - i tez inna dieta,byłam chudsza, jakieś suplementy, castagnus.. dlatego boje się próbować 4 raz choc pragnienie córki jest tak silne jak nigdy wczesniej
Paula000
Zaangażowana w BB
Wójcik w swojej książce o planowaniu płci pisze ze na wszelki wypadek zalecal się stosowacTym to już w ogole bym się nie sugerowała. To jak nastawienie sie tylko na fazy księżyca czy wiatry (ponoc we wietrzne dni kiedy kobieta ma owu wychodzi dziewczynka)
martoosia04
Wójcik w swojej książce o planowaniu płci pisze ze na wszelki wypadek zalecal się stosowac
No jasne, w coś wierzyć trzeba
Ja bardziej wierze suplom niż wróżbom J zabobonom.
Paula000
Zaangażowana w BB
Ja nie napisałam że w to wierzę Mam wymarzonego synka z samej owulacji i jestem szczęśliwa że udało się spełnić marzenieNo jasne, w coś wierzyć trzeba
Ja bardziej wierze suplom niż wróżbom J zabobonom.
Megi_Meg
Ja liczę na to, że uda nam się ustrzelić syna w owulacje wspomogę to dietą i suplementami na kilka miesięcy przed. W chiński nie wierze, bo według niego moja córka powinna być synem, a poza tym niedługo wejdę w wiek gdzie praktycznie cały rok nie mam szans na spłodzenie syna, więc to mit
reklama
Podziel się: