reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A już kilka dni utrzymują Ci się ciemne kreski, czy po prostu we wczorajszym dniu się utrzymywały ?
Właśnie wczoraj, ..tylko że to dopiero 12dc A powinno być 14dc czyli w środę jak zwykle..
Nawet jeśli faktycznie będzie w śr to nigdy tyle wcześniej się kreska nie pojawiała..
No zobaczmy ..zaraz zrobię z dzisiaj :laugh2:

Zaczęłam robić od soboty, żeby nie było od 10dc..może i w pt zrobiłam.. I w sob, nd kreski były blade, a w pon od rana (Nie z 1 moczu) już ciemne mega

Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.

Jedynie co mnie martwi, że kolejne testy nagle były chyba jeszcze bardziej ciemne. Apka czytała pik 13 dc, a potem 18 dc, starania 16 i 17 dc. I już sama nie wiem, może nie powinnam czytać kolejnych testów.

Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.
To znaczy że wybrałaś sposób na O+12, ze starania po owu?

Kurde a ja bym chciała mieć już zielone światło od laryngologa, powtórzyłam badania i chciałabym od września ruszyć ze staraniami. Ale boje się, że wyniki będą słabe i znów mi przepisze jakiś antybiotyk mimo że teraz gardło mnie nie boli :(

reklama
Do góry