reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Utrzymywanie się ciemnych kresek to mogą byc hormony po owulacji. Powinny blednąć z każdym dniem. Tez tak miałam - nawet 6 dni po owu miałam wciaz ciemne testy. I glupialam.
SyLwuniaa
Właśnie wczoraj, ..tylko że to dopiero 12dc A powinno być 14dc czyli w środę jak zwykle..A już kilka dni utrzymują Ci się ciemne kreski, czy po prostu we wczorajszym dniu się utrzymywały ?
Nawet jeśli faktycznie będzie w śr to nigdy tyle wcześniej się kreska nie pojawiała..
No zobaczmy ..zaraz zrobię z dzisiaj
Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.
martoosia04
Dziewczyny, nasza belle81 urodziła 02.08 wymarzona córeczkę!!! [emoji178] dziewczyny są w domu, całe i zdrowe [emoji178][emoji178][emoji178]
@rena-chan jak u ciebie?
@rena-chan jak u ciebie?
SyLwuniaa
To znaczy że wybrałaś sposób na O+12, ze starania po owu?Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.
Elenaa
Kurde a ja bym chciała mieć już zielone światło od laryngologa, powtórzyłam badania i chciałabym od września ruszyć ze staraniami. Ale boje się, że wyniki będą słabe i znów mi przepisze jakiś antybiotyk mimo że teraz gardło mnie nie boli
reklama
Nic nie wybierałam mam nadzieję, że owu była w terminie. Jakbym miała wybierać to raczej starania na dwa dni przed owu.To znaczy że wybrałaś sposób na O+12, ze starania po owu?
Podziel się: