reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A już kilka dni utrzymują Ci się ciemne kreski, czy po prostu we wczorajszym dniu się utrzymywały ?
Właśnie wczoraj, ..tylko że to dopiero 12dc A powinno być 14dc czyli w środę jak zwykle..
Nawet jeśli faktycznie będzie w śr to nigdy tyle wcześniej się kreska nie pojawiała..
No zobaczmy ..zaraz zrobię z dzisiaj :laugh2:

Zaczęłam robić od soboty, żeby nie było od 10dc..może i w pt zrobiłam.. I w sob, nd kreski były blade, a w pon od rana (Nie z 1 moczu) już ciemne mega

Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.

Jedynie co mnie martwi, że kolejne testy nagle były chyba jeszcze bardziej ciemne. Apka czytała pik 13 dc, a potem 18 dc, starania 16 i 17 dc. I już sama nie wiem, może nie powinnam czytać kolejnych testów.

Też tak czytałam, że liczy się pierwsza ciemna kreska. Zobaczymy. Ciemną miałam w sb, w nd powinna być owu. Staranka były dopiero we wtorek. Jak coś się przesunęło to może wyjdzie z tego jakaś fasolka, a jak nie to zobaczymy w sierpniu.
To znaczy że wybrałaś sposób na O+12, ze starania po owu?

Kurde a ja bym chciała mieć już zielone światło od laryngologa, powtórzyłam badania i chciałabym od września ruszyć ze staraniami. Ale boje się, że wyniki będą słabe i znów mi przepisze jakiś antybiotyk mimo że teraz gardło mnie nie boli :(

reklama
Do góry