martoosia04
Fanka BB :)
A duży masz w brzuch w porównaniu z chłopcami? Inny kształt?
Wszyscy mówią, że mniejszy, ale jednak gdzies te 3kg dziecka schować trzeba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A duży masz w brzuch w porównaniu z chłopcami? Inny kształt?
Ciekawe jak będzie wyglądałaWszyscy mówią, że mniejszy, ale jednak gdzies te 3kg dziecka schować trzeba.
A ja powtarzam mężowi,że syna potrafi każdy zrobić.Sztuką jest "zrobić dziurkę w dziurze".Bo ciągle przeżywam że nam się nie udało.
Szkoda, że fizycznie i psychicznie tak wykańcza... ja juz mam dosc ciąży i z chęcią bym urodziła.
A ja wszędzie widzę z trzema synami Właśnie przed chwilą szła mama z dwoma synami w wieku szkolnym i w wózku wiozlam bliźniaki-dwóch chłopców
Mi też się obu przesunela. Miała być w pon wg wyliczeń gina,a była chyba we środę. Nie testuję Jak nie dostanę @ to zrobię test. Narazie muszę,ale nic się nie dzieje. Może już nie ten wiekHej dziewczyny, które się starają .. @Naomi_24 @milla1982 @kaarinka?Kiedy ovu, kiedy testujcie..ja też jestem z tych "kusicielek losu" .. co to chciałyby, ale nieco się boja
I miałam mieć ovu w środę, ale od sob testuje, i dziś (pon)od rana są dwie krechy w weekend się dzialo, zobaczymy co z tego będzie..
Dziwne jak się tak przesunelo , zawsze mialam jak w zegarku wszystko..choć w zeszłym ms też mi się przesunela ovu ale o jeden dzień dalej..A teraz wcześniej..szok
A ja myślę,że co ma być,to będzie. Jakby się dało zaplanować,to każdy ginekolog miały dziecko wymarzonej płci Jedyne co do mnie trochę przemawia,to zakwaszanie organizmu wielomiesiaczna dieta i suplementami,jak @martoosia04Masz to samo co ja
Zostało już Ci naprawdę malutko
Ja najczęściej widze z corciami ;-) ale to pewnie dlatego ze sama tak bardzo pragnę córki i bardziej zwracam uwagę
Dokładnie, a jak się jakiegoś giną podpytuje to oni się tylko uśmiechają pod nosem, a na większość "nowości " W tym temacie to robią oczy.. tylko ta podstawowa teorie to znają z dostępem od ovuA ja myślę,że co ma być,to będzie. Jakby się dało zaplanować,to każdy ginekolog miały dziecko wymarzonej płci Jedyne co do mnie trochę przemawia,to zakwaszanie organizmu wielomiesiaczna dieta i suplementami,jak @martoosia04