SyLwuniaa
Fanka BB :)
Aha, zrozumiem to trzymam kciuki za owocny cyklNic nie wybierałam mam nadzieję, że owu była w terminie. Jakbym miała wybierać to raczej starania na dwa dni przed owu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, zrozumiem to trzymam kciuki za owocny cyklNic nie wybierałam mam nadzieję, że owu była w terminie. Jakbym miała wybierać to raczej starania na dwa dni przed owu.
Dziewczyny jestem taka ciekawa czy mi się owy przesunęła i czy się złapałam na jakieś okienko. Czasami mam takie chwile zwątpienia i strach ze ciąża się pojawi a czasami czuje podniecenie ze może los nam pomógł w podjęciu decyzji. Takie tam wahania nastrojów
Może jednak owy była trochę później niż obliczyłam. Trochę te testy mi namieszały w głowie. Miesiączkę powinnam dostać za 3/4 dni. Korci mnie zrobić test ciążowy ale nie wiem czy wyjdzie przed miesiączka. Wyszedł komuś przed miesiączka ?
Mi wychodziły ale dzień przed blade..wcześniej nie robiłam to nie wiem. Ale jak owu Ci sie przewinęło i była później to tym bardziej może nie wyjść.. Ja bym poszła na beteDziewczyny jestem taka ciekawa czy mi się owy przesunęła i czy się złapałam na jakieś okienko. Czasami mam takie chwile zwątpienia i strach ze ciąża się pojawi a czasami czuje podniecenie ze może los nam pomógł w podjęciu decyzji. Takie tam wahania nastrojów
Może jednak owy była trochę później niż obliczyłam. Trochę te testy mi namieszały w głowie. Miesiączkę powinnam dostać za 3/4 dni. Korci mnie zrobić test ciążowy ale nie wiem czy wyjdzie przed miesiączka. Wyszedł komuś przed miesiączka ?
Mi wyszedł 4 dni przed przy pierwszym synku,a 2 dni po przy drugim. Rób,trzymam kciukiDziewczyny jestem taka ciekawa czy mi się owy przesunęła i czy się złapałam na jakieś okienko. Czasami mam takie chwile zwątpienia i strach ze ciąża się pojawi a czasami czuje podniecenie ze może los nam pomógł w podjęciu decyzji. Takie tam wahania nastrojów
Mi też się przesunelaAle zbieg okoliczności, nam się te owulacjie poprzesuwaly..
Ja do testów jestem pozytywnie nastawiona, zawsze je robię już od lat można powiedzieć, i zawsze mi wychodziły dwie kreski, i w tym samym dniu miałam owu, a potem kreska była coraz bladsza..
I tu mam pytanie czy jeżeli owulacja już była to właśnie te kreski już się robią coraz jaśniejsze?Czy mogła być, a kreski są nadal ciemne?jak to jest, nigdy aż tak długo mi się nie utrzymywały ciemne kreski, wczoraj do nocy zrobiłam chyba z 5 wszystkie ciemne, miałam jedno uklucie w jajniku ok 21
No właśnie jakiś dziwny czas..Może to przez wyjazdy, wakacje w końcu..Mi też się przesunela
Ja czuję,że nic nie czuję,czyli że nic z tego nie będzie. Wg mnie u mnie zadziała tylko strzał w samo owu Próbowałam metody 0+12,ale chyba było już za późno. Miałam owu później,niż miałam mieć.No właśnie jakiś dziwny czas..Może to przez wyjazdy, wakacje w końcu..
A Ty jak miałaś starania?myślisz że cos może z tego być? A przesunelo Ci się do przodu czy do tyłu?
Mnie coś brzuch boli dziwnie..