reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny jestem taka ciekawa czy mi się owy przesunęła i czy się złapałam na jakieś okienko. Czasami mam takie chwile zwątpienia i strach ze ciąża się pojawi a czasami czuje podniecenie ze może los nam pomógł w podjęciu decyzji. Takie tam wahania nastrojów ;)
Może jednak owy była trochę później niż obliczyłam. Trochę te testy mi namieszały w głowie. Miesiączkę powinnam dostać za 3/4 dni. Korci mnie zrobić test ciążowy ale nie wiem czy wyjdzie przed miesiączka. Wyszedł komuś przed miesiączka ?

Dziewczyny jestem taka ciekawa czy mi się owy przesunęła i czy się złapałam na jakieś okienko. Czasami mam takie chwile zwątpienia i strach ze ciąża się pojawi a czasami czuje podniecenie ze może los nam pomógł w podjęciu decyzji. Takie tam wahania nastrojów ;)
Może jednak owy była trochę później niż obliczyłam. Trochę te testy mi namieszały w głowie. Miesiączkę powinnam dostać za 3/4 dni. Korci mnie zrobić test ciążowy ale nie wiem czy wyjdzie przed miesiączka. Wyszedł komuś przed miesiączka ?

Mi nie. Robiłam we wt (w pt termin @ ) i biel wizira. W sob juz blada kreska pozytywna. Ja bym poczekała jednak.

Mi wychodziły ale dzień przed blade..wcześniej nie robiłam to nie wiem. Ale jak owu Ci sie przewinęło i była później to tym bardziej może nie wyjść.. Ja bym poszła na bete
Chyba tak zrobię jak będę mieć jakieś przeczucia.. A Ty nie masz? :blink:
I nie martw się mam dokładnie tak samo, z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej strony jak sobie uswiadomie że to się jednak dzieje to staje się takie rzeczywiste :oo2:i nieco przerażające..
No ja myślę, że testy dobrze mi pokazywały, owulacjie miałam wczoraj w ciągu dnia wieczorem już kreski bladły..dziś już jasne
Starania sob i nd..też jestem ciekawa :szok::oo::laugh2::zawstydzona/y:

Ja mam takie odczucia, ze chyba to nie może się stać. Plan na trzecie dziecko jest taki abstrakcyjny. Kupiłam dzisiaj test ale narazie nie będę robić. Poczekam na miesiączkę. Jeżeli nie dostanę to wtedy test i beta.

Mi wyszedł 4 dni przed przy pierwszym synku,a 2 dni po przy drugim. Rób,trzymam kciuki :)

Ale zbieg okoliczności, nam się te owulacjie poprzesuwaly..
Ja do testów jestem pozytywnie nastawiona, zawsze je robię już od lat można powiedzieć, i zawsze mi wychodziły dwie kreski, i w tym samym dniu miałam owu, a potem kreska była coraz bladsza..
I tu mam pytanie czy jeżeli owulacja już była to właśnie te kreski już się robią coraz jaśniejsze?Czy mogła być, a kreski są nadal ciemne?jak to jest, nigdy aż tak długo mi się nie utrzymywały ciemne kreski, wczoraj do nocy zrobiłam chyba z 5 wszystkie ciemne, miałam jedno uklucie w jajniku ok 21:oo:
Mi też się przesunela :)

Dziewczyny mam zielone światło od lekarza, dziś mam 7 dc i nie wiem co robić, czy cos próbować w tym cyklu czy dopiero w przyszłym jak zakładałam :p niby mnie korci aby teraz przez kilka dni meża do łóżka zaciągnąć, ale z drugiej strony to się boję chyba samej myśli o ciąży.

reklama
No właśnie jakiś dziwny czas..Może to przez wyjazdy, wakacje w końcu..
A Ty jak miałaś starania?myślisz że cos może z tego być? :laugh2: A przesunelo Ci się do przodu czy do tyłu?
Mnie coś brzuch boli dziwnie..
Ja czuję,że nic nie czuję,czyli że nic z tego nie będzie. Wg mnie u mnie zadziała tylko strzał w samo owu :) Próbowałam metody 0+12,ale chyba było już za późno. Miałam owu później,niż miałam mieć.

Do góry