reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi hehe i oby sie spelnilo!!!

mnie ciagle kusi zeby cos juz podzialac w marcu ale troche sie boje....:sorry2:
zobacze jeszcze co ten drugi ginek powie!!??

reklama
ja też chce:tak::-):-):-)

hehe właśnie dostałam

Idą Jaś i Małgosia przez las. Nagle Jasiu mówi:
-Małgosiu, wejdź na to drzewko, proszę.
-Ale po co?!
-Zobaczysz jak wejdziesz.
-Nie!
-No weź!
-No dobra!-zgodziła się i weszła. Zeskoczyła na dół, patrzy, Jasiu cały uśmiechnięty i w ogóle. Później historia powtórzyła się jeszcze trzy razy. Zmartwiona Małgosia podeszła więc do mamy i zapytała:
-Mamusiu, a Jasiu ciągle każe mi wchodzić na drzewo. Dlaczego???
-Ale ty jesteś głupia, Małgosiu! Jasiu chciał zobaczyć twoje majteczki!
-hehe no to go zrobiłam w jajo, bo dziś nie założyłam!

Beti postaramy sie dzisiaj zrobić powtórke :tak: ale to już nie będzie to samo :no:
a Ty na urlopie w tym tygodniu? czy jak?

Pyszczek ja pamietam że w pierwszej ciąży też często chodziłam sikać w nocy a spac nie mogłam raczej pod koniec ciąży ;-)
u mnie póki co żadnych objawów brak ani na dzidzie ani na @ :confused: dziwi mnie jedynie ten pobolewający jajnik :nerd: no i piersi zazwyczaj przed okresem mnie bolały a teraz nic, ale może to za wcześnie :dry:

Kicia a Twój Olaf z którego grudnia?........... o już doczytałam ze 14 :-)

anufifi cóż za zbieg okoliczności z tą pomyłką telefoniczną :errr: :-D:-D może to dobry znak :tak:

Pyszczek a co studiujesz?

Ptasiorek w domu zawsze jest co robić :baffled::tak:

Beti dobre z tym tel. kobieta wzięła Cię może za kochankę jej męża :-D

kicia wcale sie nie dziwie ze kusi:)
marzec tez fajny miesiac tyle ze dzidzia bylaby grudniowa:)
A ja mam dzis egzamin na Uniwerku ..wiec kochane zacisnicie łapki..pliiisssssssssssss

Dwóch pijaków nie miało kasy na wino, wiec wymyślili że kupia parówke, beda po barach chodzic i udawać robienie loda.

Obeszli tak ze 20 barów, w kazdym zawsze im ktoś za pokaz piwo postawił. W końcu jeden mówi:
- Ten nasz pokaż musiał wygladać bardzo realistycznie
- Chyba tak ,bo w 2 barze parówke zgubiłem

Paula ja na zwolnieniu przez Bronka:-), a babka chyba tak bo cały czas kazała mi dać do tel jej męża, troche czasu upłynęło zanim jej wytłumaczyłam , że to nie jego numer, na dodatek była zła, że się z tego śmieje:-)
Czarodziejka trzymam mocno, mocno:tak::-):-)

czesc laseczki.Melduje sie i ja :-)
Moj brat urodził sie 29 grudnia:-D i chlop jak dąb i jaki kochany :sorry2: i wcale nie czuje sie jakis "sozniony' z tego powodu.Ja tez uwazam ,ze kazda pora dobra.A ta moja kuzynka ktora ma juz 2 odchowane corcie ( 9,8 lat) zaplanowala sobie synka (podobno metoda Wojcika+ chinskie tabele) no i ma Krzysia ktory notabene urodził sie 26 listopada a teraz na ferie byli jzu cala rodzinka z tym szkrabem w górach:tak: Ehhh- zazdroszcze jej :sorry2:

anufifi Twoj Tomus jest niewiele starszy od mojej Niki i rozumiem Twoje "parcie" na bejbika nastepnego.Bo mnie z kolei nie rozumieja niektórzy:dry: ze Niki taka mała a ja juz chce:sorry2: Fajnie,ze nie jestem sama z tych "krejzowatych" ;-)

Becia bedzie Ciebie barkowało jak wrocisz po weekendzie do pracy- bo człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja:tak:

Paula no zespułas sama wiec .... dzis to sama naraw-jak napisała Becia:tak: zaskocz go :-p

Kicia nawet nie wiesz jak fajnie widziec Twoje posty (pościki) w sumie,ale super ze jestes;-)

Pyszczek no hej cięzaróweczko mała poki co :-D Fajnie,ze u Ciebie tak sie skończył pierwszy monitoring-to daje nadzieje tym,które jeszcze tego nie probowały:tak: i w ogole kazda fasolka to koleja nadzieja...

agnieszka12 hop hoop:rofl2: wroc do nas :sorry2: Napisz czasem ...jak sie czujesz?Jak Alanek-daje sie juz we znaki czy to za wczesnie jeszcze?

Sciskam Was mocniachno.

reklama
hej mam pytanie...wlasnie bylam w kiblu i zobaczylam ze mam niewielkie plamki ciemne na majtkach co to moze byc?ze juz po ciazy??normalnie sie juz poryczalam:-((((((((((((((((((((((((

Do góry