reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja kiedys chciałam urodzic w lecie , ale zawsze mi sie zbytnio spieszyło :-D:-D, i nie doczekałam :)

a teraz uwazam ze kazda pora ma plusy i minusy :) i jest mi obojetne :)oby szybciej bo czasem az mnie fizyczny ból przeszywa od tego pragnienia:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi rozumiem Cię doskonale :tak:

Kurde a mi tak net wolno chodzi że nie mogę :wściekła/y: korzystam z M laptopa bo mojego chwilowo nie mogę ładować, a tutaj coś jest w systemie zwalone i tak się wolno strony otwierają,, wrrrr...:baffled:

Heloł ;-) i ja się melduję... ja dziś nie w pracy, a w domu, czyli lecę sprzątać... takie uroki urlopowania :-p:baffled::-D

Się odezwę, jak ogarnę chatę :-)

hehe Aniu no to super tel, ja ostatnio nie miałam taki miły dzwoni babka ja odbieram, a ona do mnie z pretensjami kto ja jestem i dlaczego odbieram tel jej męża:szok::-):-) po jakiś 5 min zrozumiała, że chyba naprawdę źle wybrało:-):-):-)
Pyszczku a Ciebie czemu tam nie ma?:-):-) też bym polatała po Twoim 28:-):-):-)
Kiciu hej słońce:-) mały skorpion, czy już koziorożec?:-):-)
a ja moja Pati urodziłam 10 maja, akurat na wakacje, a Chudą 28 października i powiem ,że i tak dobrze i tak dobrze:-):-):-)

hej Elizka:-):-) sprzątaj i choź do nas:-):-)
a ja zaraz będę miała obiadek prawie skończony, jeszcze tylko surówka, laski przyjdą to ziemniaczki obiorą i prawie luz:-):-)

Anufifi a to pragnienie to jest pragnienie bycia w ciąży, czy już bycia po porodzie gdy się ma dzidzię w ramionach? Heh, może trochę głupie pytanie, ale sama jeszcze nie wiem jak to jest mieć dziecko, bo ciąża to na pewno cudowny okres, cudowna świadomość że nosi się pod sercem drugie serce :tak: a ciekawe jak to jest po porodzie, gdy dochodzą obowiązki, wstawanie w nocy, i w ogóle zmiany w porządku dnia, itd. Dziewczyny mi teraz piszą - ciesz się ciążą, bo potem nie będzie już na nic czasu :sorry2: No ale to przecież po to jest się w ciąży żeby przyszło na świat nasze upragnione maleństwo :tak::-) Heh...trochę zamotałam swoją wypowiedź :sorry2:

Pyszczku...bycie w ciązy to cudowne uczucie ...zwłaszcza jak zaczynasz juz czuc dzidzie jak sie rusza , kopie ...zawsze jaa masz przy sobie poid serduszkiem , ale jak sie urodzi już to dopiero jest cudowne jak tzrymasz to maleństwo co jeszcze chwile temu kopało cie od środka , jak wiesz ze od kropeczki w Tobie rosło a teraz mozesz ten cud pocałowac w stópke .....ja jak mi kładli chłopaków na brzuchi po porodzie to tak wyłam ze szczescia zee na sama mysl mam łzy w oczach....no potem obowiazki ...pewnie , że ci sie wszystko zmieni , ale kazdego dnia jak popatrzysz na to cudo to gwarantuje Ci ...dostaniesz takiego powera że wszystkie obowiazki to pikuś....kwestia zorganizowania sobie zycia....ja jak patrze na tych moich łobózów jak broja po domu to nic bym nie robila tylko z nimi broiła...a jak ida się kapac to smigam wszystko co trzeba zrobic i juz ....a generalne porządki w piatki lub soboty...da sie wszystko pogodzic ...ja sie nie martwię kolejnymi obowiazkami ...wstawanie w nocy mnie nie meczy ...eeeee...czysta przyjemnosc :tak::tak::tak::tak::tak:....no i ma sie jeszcze męża nie!!!!!!

Ajj znowu napisałam post i się skasował :wściekła/y:

Pisałam że i w ciąży i po ciąży cudownie - takie powinno być podsumowanie mojego poprzedniego posta :tak:

Ptasiorek witaj w klubie ;-) ja tez już od pół godziny idę sprzątać i jakoś się nie mogę od BB oderwać :-D:-D

Beti miałam wcześniej załozyć na 28 dni, ale teraz już niepotrzebne, prawda? :-) Ale przecież tutaj jestem :tak:

a mój Filip jak zasypia to nie chce bajek tylko żeby mu opowiadała jak chciałam go miec w brzuchu i jak sie dowiedziałam ze tam jest i jak too było jak tam rósl i jak sie urodził.....i mógłby to słuchac dzień w dzień ....heheh

reklama
Pyszczku zgadzam sie z Anufifi, te nie wyspanie, wstawianie w nocy, wynagrodzi Ci wszystko jak tylko popatrzysz na maleństwo:tak::-)na 28 możesz też sobie założyć karte ciąży

a ja miałam jechac 14 do Łodzi, a okazało się właśnie, że jadę teraz w sobote, która dziewczynka nasza z Łodzi???:-):-):-):-)

Do góry