reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No własnie Anufifi ja sobie już teraz myślę, że chciałabym tak wstawać w nocy! :-D Że to musi byc własnie super uczucie pielęgnować taką małą kochaną istotkę, tak jak piszesz! :tak: Wierzę że dam sobie ze wszystkim radę :tak: Oczywiście razem z M :-) Wiele moich znajomych przyznaje, że odkąd mają dziecko to wszystko potrafią sobie lepiej zorganizować i na wszystko jest czas. A ile radości!!! :-)

reklama
dokładnie ...to cię zmusi do lepszego wykorzystywania czasu :) ...pierwszy tydzien to istne szaleństwo chocbys miała wszystko zorganizowane...ale potem juz sama przyjemnosć

pamietam jak mial sie Tomus urodzic to wiadomo ...majac doświadczenie z Filipem wydawało nam sie że wszystko odpowiednio przygotowane i że nie bedzie problemu ...tymczasem jak wrócilismy ze szpitala to nagle sie okazało że totalknie nie jestśmy zorganizowani i na nastepny dzień M jechał po kolejne meble i dodatki zeby zycie uprościc heheh....ale fajnie było

Beti strzelec ;-)

ciaza to piekny stan _ cudownie wspominam!!
ale z drugim baby napewno bedzie latwiej< wszystko juz sie wie :tak::-)

mi tez szwankuje bb grrr :wściekła/y:

Heheh... nie do wiary że Filipek takie rzeczy chce wiedzieć :-D:-D musi być to dla niego ekscytująca historia :tak: no i bardzo ważna, bo jego dotyczy ;-)
Ale fajnie takie zamieszanie po porodzie, wszystko się wywraca do góry nogami, bo nowy członek rodziny w domu :-D:-D

Beti hmmm to dobrze że mi napisałaś, bo nie wiedziałam że kartę ciąży na 28 dni można założyć :tak: najpierw pójdę do lekarzai zobaczę co on powie, chyba też mi załozy u siebie taką kartę??

Kicia Witaj :-)
No mi też własnie szwankuje...po dwa razy posty piszę...grr

Laski idę po mnie mój net do szału doprowadza ...może później coś się poprawi to wrócę.
Buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry