reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aniu ja dziś kawuche też mam lekko mocniejszą, bo mój to dziś takie koncerty w nocy dawał,że myślałam,że go z łóżka wykopie:wściekła/y: kurde niech ten remont się już skończy bo mi się chłop wykończy:sorry2:
Jarzębinko witaj kochana:-) mi się jeden podobał, ale dziewczyny napisały,że czołg:-)więc narazie sobie odpuściłam oglądanie wózków:-):-)
Pyszczek wybaczone:-p:-):-):-)czekam co gin powie w poniedziałek:-)
Czarodziejka buziaki słońce:-):-)jedziecie na urlop?:-):-)
Kiki hej ryba? jak tam u Ciebie? pisz do nas częśćiej:tak:
Gosia myślę, że możesz umyć okna, ale bez wyścigów na czas:-)
Paula zawsze można zrobić powtórkę urodzin:-), nic nie stoi na przeszkodzie żebyście to dziś zrealizowali:-):-) a spanko kochana to mi się skończy po weekendzie, od poniedziałku do pracy:-( echh fajnie tak było nawet:-):-)

chyba nikogo nie pominęłam:-)
a tak w ogóle to dziś wstałam i mam lenia:-):-)

Kiki pozdrawiam cieplutko! ;-)

Gosia ja się czuję dobrze, w ogóle to myślę że jeśli przyjdą nudności itd. to dopiero za jakiś czas, może za tydzień lub dwa :tak: na razie chodze często siusiu w nocy, już się w sumie do tego przyzwyczaiłam, tak 3 razy muszę pójść conajmniej ;-) no i najbardziej w nocy brzuch czuję , ale to takie kręcenie w brzuchu, lekkie pobolewanie :-)

Anufifi a którego się Tomuś urodził dokładnie?? Fajnie tak przed świętami :-)

Paula ja zanim zrobiłam test, zauważyłam częstsze chodzenie na siusiu i nie mogłam spać w nocy, tzn budziłam się nad ranem i nie mogłam w ogóle spać na plecach, tylko na boku, bo miałam takie uczucie jakby coś się działo w moim brzuchu :tak:
Szkoda że nie wyszedł Wam wieczorek :confused: ja kiedyś byłam bardziej nerwowa i focha strzelalam na M, ale juz od długiego czasu staram się nie szukać na siłę problemów, wyluzowałam i dobrze mi z tym :-)

Beti śpiochu :-D Buziak!

hehe...dzwoni do mnie na komórke jakas starsza Pani....
pyta: Marzena????
wiec mówie ze niestety pomyłka ,
ona pyta : a czy to numer......,
mówię ze tak wiec pytam w jakiej sprawie dzwoni ?
ona-a bo tam sie miało dziecko urodzić
ja jej , że bardzo bym chciała ale niestety jednak pomylka
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Beti gdzie tam latasz :-D;-)
Anufifi a ja się urodziłam 7go sierpnia :-) tak sobie myślę, że każdy termin jest dobry na urodzenie dziecka, tak jak już pisałam wcześniej , 7 grudnia też fajnie, prezent na Mikołajki ;-)

A ja zaraz pójdę poprasować, dzisiaj mam wolne od uczelni , ale trochę pracy w domu, obiadek, sprzątanie będę kontynuować, same wiecie jak to jest.. :-)

Do góry