reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zawsze jest o czym. Ja na przykład mogę się dziś podzielić jelitowka :D Spadła na mnie jak grom z jasnego nieba,na szczęście w wersji ligt :)

Haha oczyścisz się i będziesz jak nowonarodzona [emoji23] uwielbiam ten stan :D mnie mąż cały dzień denerwuje, więc coś mi się wydaje że weekend będzie mój [emoji23][emoji23]

Haha oczyścisz się i będziesz jak nowonarodzona [emoji23] uwielbiam ten stan :D mnie mąż cały dzień denerwuje, więc coś mi się wydaje że weekend będzie mój [emoji23][emoji23]
Ja nie znoszę. Nic nie mogę zjeść,mdli mnie okropnie. I właśnie przypomniałam sobie,zw tak miałam cale 4 miesięce w drugiej ciąży :D to było straszne! :D
A czym Cię ten mąż tak strasznie denerwuje? Może przepracowany? Mój jak za dużo pracuje też tak ma

Ja nie znoszę. Nic nie mogę zjeść,mdli mnie okropnie. I właśnie przypomniałam sobie,zw tak miałam cale 4 miesięce w drugiej ciąży :D to było straszne! :D
A czym Cię ten mąż tak strasznie denerwuje? Może przepracowany? Mój jak za dużo pracuje też tak ma

Nieee, jelitówki też nie lubię [emoji23] ale lubie stan kilka dni po, taka lekka się czuje i jakby młodsza [emoji23][emoji23]
Ja ciąże znosiłam wzorowo, nawet nie tyłam. Brzuch mi dopiero wyszedł pod koniec ciąży, dla mnie był spory, a lekarz twierdził, że wyglądam jak foczka po obiedzie [emoji849]nigdy mu tego nie zapomnę [emoji23]
Czym mnie mąż denerwuje ? Fakt dużo na głowie ostatnio ma i mamy, ale wracając do domu ja wrzucam na luz, a on dalej ślepi w monitor i nie słucha co do niego mowię, jest nieobecny. Na dodatek remont nam się szykuje i nie możemy się dogadać w kilku kwestiach.

reklama
Hej dziewczyny! Czytam Was od dawna, kiedys sie nawet udzielałam (kilka lat temu :p) teraz jestem w 3 ciązy. Mam dwóch synów i bedzie trzeci :o planowana byla dziewczynka. Od półtora miesiaca wiem, że chłopiec i nie umiem sie cieszyć... tak jak BARDZO chcialam 3 ciązy, to tak jak dowiedziałam sie że znowu syn tak czar prysł.. i nie potrafie sobie w głowie poukładac. Nic mnie nie cieszy. Tym bardziej że sporo koleżanek które maja dwóch synków potem udała sie córka, albo dwie córki + syn, albo parki... ehhh :(
co do starań - brałam castagnus 3 miesiace, witaminy B, żurawinę, dieta troszkę, staranka 10 dc po dłuższej abstynencji (przerywany w 12 dc??), a owulka ok 14 dc. Nie wiedzialam tylko o tym nieszczesnym ph! Tzn czytalam ale nie sadzilam ze sie uda już w pierwszym cyklu :(
Alex811 doskonale wiem co czujesz.. BARDZO dobrze :(

Do góry