reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja chciałabym mieć jeszcze syna, ale jakiegoś parcia w tej chwili nie mam, jeśli mogę zwiększyć szanse na naturalne poczęcie to, spróbuje, a jeśli się nie uda, to i tak będę szczęśliwa bo w tej chwili pragnę mieć drugie zdrowe dziecko. Ja zaczynam mieć obawy innego rzędu, czyli jak długo może mi zająć staranie się. Kontaktowałam się z lekarzem i znowu muszę zrobić cały panel badań hormonalnych i jak już to zrobię to, mam przyjść na USG i mamy wdrożyć kolejne leczenie.

reklama
witajcie :) pozdrawiam cieplutko "starych" bywalców i nowych:) Martoosia, to kiedy tulisz róż? jakoś koniec wakacji jak pamiętam?:p

Termin z OM na 29.08, ale mała zawsze była mniejsza - tylko nogi jak u modelki czy baletnicy o półtora tyg do przodu. Ostatnio wychodziła na badaniach jakieś 2-3 dni do tylu, wiec z nią to niewiadomo. W badaniu jest bardzo nisko, ale szyjka długa i tu mam plus. Póki co kończymy dziś 34tc i odliczam te trzy tyg do 37tc i zaś niech się dzieje co chce [emoji173]️ byle nie wyszła jako wcześniak. Taki był cel i mam zamiar go spełnić. ;)

reklama
Do góry