reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ajjjj...:confused: kurcze Anufifi dlaczego ta @ się tak uwzięła na Ciebie...jak się jej nie chce to przychodzi, a jak ma przyjść to wtedy nie chce :baffled:

Czarodziejko no własnie idziesz na monitoring w tym cyklu? Ja byłam tylko raz i pomogło :-D:tak:

hej dziewczyny!wlansie sie doczlapalam do pracy...znow od ok 5nie spalam a teraz oczka mnie bola...dzis czeka mnie mycie okien myslicie ze to dorby pomysl??
Pyszczek jak samopoczucie??
Anufifi ta @ jest fee...
Paula ja jutro mam urodzinki a moja mama miala wczoraj tj Ty:-)
jarzebinko uwazam ze x-lander xt(3kolowy)jest tansza wersja speedi..co nie znaczy ze gorszy bo wg mnie jakosc taka sama...tez mi sie bardzo podobaja...na allegro masz bardzo duzo ofert x-landerow i to w roznych kombinacjach.
Ja juz nie doszukuje u siebie objawow bo po co?nie chce sie denerwowac:p pewnie chyba mdlosci zaczynaja sie jak cos po 6tyg czyli za tydz.:)
pyszczek ja tez chodze w nocy siusiu czesciej niz wczesniej...i tez tylko czasmi brzusio mnie boli w sumie nie dziwie sie bo moja macica jest juz przyzwyczajona do bobo hehe

a wiecie ...jakby tak ta @małpa przylazła na dniachh i do tego udałoby sie w tym cyklu o czym marze ...to miałabym termin mniej wiecej jak z Tomusiem :) na poczatek grudnia :) kurcze takie podówjne urodzinki ale by były imprezki :)...ehhh rozmarzyłam sie niepotrzebnie....:-(

Gie-oska pewnie że się nie gniewamy, wkońcu jesteś usprawiedliwiona ;-) poczekaj cierpliwie do wizyty skoro nic sie nie dzieje i nie masz powodów do niepokoju, ja w poprzedniej ciąży jak poszłam za wcześnie do ginki to kazała mi przyjść za 2 tygodnie :baffled:

Beti ale wczoraj słodkości zaserwowałaś a ja tu dzisiaj siedze w pracy i aż mi ślinka cieknie

Jarzebinka dziękuje za życzenia :-) ja wózek mam po Kacperku więc chyba przy nim zostane a poza tym mi sie nie podobają te 3 kołowe wózki (chyba jestem troche staroświecka ;-))

Pyszczek czy te objawy ciążowe typu kręcenie sie w nocy, wstawanie na siuniu, spanie w dzień zaczełaś odczuwać dopiero po tym jak teścik wyszedł pozytywnie czy już wcześniej?

Czarodziejka ściskam Cie kochana może następnym razem się uda :tak:

Anufifi rzeczywiście co za wredna @ jak chcesz dostać to nie ma a jak nie chcesz to sie pojawia :crazy:

Gie-oska to najlepszego dla mamy a Tobie jutro złoże życzenia :-) a z tymi oknami to daj sobie spokój nagoń lepiej chłopa żeby Ci je umył!!! :tak:

Ostatnia edycja:
Kiki ja też Ciebie serdecznie pozdrawiam :-)

a mnie coś dzisiaj od rana pobolewa prawy jajnik :confused: i nie wiem czy to na @ czy nie na @ :no:

wczoraj zepsułam sobie cały wieczór :-(jak pisałam "zawiesiłam broń" z mężem ale wieczorkiem nadal byłam na niego zła i dawałam mu to odczuć swoim zachowaniem przez co zmarnowałam szanse na miły wieczorek w łóżku z winkiem przy świecach i miłe przytulanko co mi dzisiaj powiedział że miał taki plan na wieczór :-(oj ja głupia! sama sobie zepsułam urodziny! :zawstydzona/y:

łooo matko ja dopiero wstałam, a Wy już od rana tyle naskrobałyście:-):-):-)
witam wszystkie cieplutko i idę po kawuche:-):-):-)

reklama
Do góry