reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :biggrin2:

Rany jak ten czas leci....jutro już piątek a dopiero co był poniedziałek i myślałam że cały długi tydzień przede mną....a tu coraz bliżej do oczekiwanego dnia :tak:

Wczoraj skończyłam 29 lat i mam wrażenie że czas mi ucieka :-( kiedyś założyłam sobie że urodze 2 dzieci przed 30 :unsure:

dobra koniec użalania ide Was poczytać.....

reklama
Hej dziewuszki ...

wstajemy :)

mój maż tak dzisiaj chrapał ...w ogóle zawsze chrapie ale dzisziaj przeszedł samego siebie , ze sie pokusiłam na zwykła kawe ....ehhhh

i jak dziewuszki ...mamy juz czwartek :)

witam i ja czwartkowo :tak::-D:tak: i faktycznie, jeszcze niedawno był poniedziałek i całe 5 dni do pracki, a dziś już czwartek i juz bliżej do wolnego ......:tak:

dziękuję ślicznie za gratki w sprawie prawka :tak: całość zajęła mi praktycznie rok od zapisania sie na kurs i wiem, jakbym teraz przerwała z powodu ciąży, to kolejna próba byłaby też gdzieś za rok i nie wiem czy bym się zdecydowała, chciaż nie wykluczaliśmy z M takiej opcji,że teraz to ostatnie podejście i przerwa, ale myślę,że mojemumężowi troszke bardziej na tym zależało i po tej przerwie motywowałby mnie abym jednak zrobiła :tak: ale jednak się udało więc z głowy ...... :tak::-D:tak:

widziałam,że Gosia i Bershka już o wózeczkach wspominają, mi chyba marzy się X-LANDER 3-kołowy z fotelikiem, ale nowy to ok. 1500 zł, i jak dla mnie troszkę dużo, chyba,że udałoby mi sie trafić na uzywaną okazję :tak: a wogóle to wiecie cos na temat tych wózków ?????? :tak::-D:tak:

Paula , dopiero dzisiaj ale przyjmij i ode mnie moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych, spełnienia marzeń, samych słonecznych dni i wszystkiego naj, naj, naj .... :tak::-D:tak:

Gosia, a objawów ciążowych sie w sobie nie doszukuj bo uwież mi,że bez mdłości jest o wiele przyjemniej :tak: ja w pierwszej nie miałam i było super, a teraz troszke sie z nimi męczę i czekam na te magiczne 12 tyg i mam nadzieję,że przejdą ...... :tak:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia ..... :rofl2:

Witaj Jarzebinko

X-lander to ogólnie bardzo fajne wózki ...ale pomysl nad wersja 4 kołowa z przednimi skrętnymi ...jest zdecydowanie bardziej stabilny a równie zwrtony ....wózek fajny , w ładnej kolorystyce , świetnie wykonany i mimo wszystko przystepnej cenie, bo o ile sie orienruje w cenie jest zawsze trba i inne dodatki . :)

Buziaki kochana

A ja jestem :-) Witajcie Dziewczynki, sorki że wczoraj mnie nie było, ale po powrocie do domu od razu była drzemka,a potem M wcześniej wrócił z pracy i spędzaliśmy sobie wieczorek ;-)

Miłego dnia wszystkim!!

Anufifi no i jak przyszła @?? Buziaki

Na mnie krzyczeć, no co Ty :-);-)

Kurcze Anufifi może jeszcze @ przyjdzie...ale nie masz żadnych objawów, że niedługo przyjdzie?

Czesc Kochane :))))
7_5_127.gif

Widze ze malo tu nas...
Pyszczek- jak dzis samopoczucie:)
Jarzebinko- bardzo dobrze ze zdalas prawko!!! ja odpuscilam i potem jak Macius mial 8 miesiecy to poszlam na jazdy ale wciąz musialam komus podrzucac dziecko zeby moc isc na jazdy czy potem pojechac na egzamin...nie bylo latwo..nie raz umawialam sie na jazdy o 7:00 rano zeby mąż zostawal z malym....ehhh troche mnie to kosztowalo ale tez ciesze sie ze mam to za sobą a teraz nie pozostaj nic innego jak udoskonalac jazdę autem :)
Anufifi- u mnie dla odmiany @ sie pojawil 2 dni przed spodziewanym terminem ;)

Witaj Czarodziejko :-)
Moje samopoczucie dobre ;-) brzusio mnie raczej w nocy boli i M mówi że strasznie się kręcę, czyli co chwila na inny bok się przekręcam, no i siusiu chodzę w nocy kilka razy :tak: fajnie że dzisiaj czwartek, już niedługo poniedziałek i moja wizyta u ginka :-)

reklama
Do góry