Jivka
Moderator
Tak [emoji4]1.639 MoM to Bhcg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji4]1.639 MoM to Bhcg?
@Grabcia123 zaglądam z poniedziałku na forum a tu taka cudowna informacja
Ogromne gratulacje Śliczny mały chłopczyk. Tata dostał prezent na dzień ojca a Ty swoje upragnione sn,w dodatku ekspresem Super!
Teraz zbierajcie siły i cudownego życia dla całej czwureczki. Miłości starczy wam dla obu smyków. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Tego Wam życzę kochana.Dziekujemy oj tata mega dumny jeszcze pepowine przecial starszak zachwycony maluszkiem zostaje sie tylko cieszyć
Wzajemnie :-*Tego Wam życzę kochana.
Ogromu szczęścia i radości [emoji7]
Ja jestem najlepszym przykładem posiadania dzieci z dużą różnicą wieku.@SalsaPL moge o coś zapytać ? Nie złośliwie, ale jestem ciekawa Twojego podejścia. Ja zastanawiam się nad 3 dzieckiem. Moje dzieci już są dość duże (9 i 5) i blokuje mnie między innymi różnica wieku. Mam obawy, że trzecie dziecko będzie samo. A chciałabym żeby relacja między rodzeństwem była silna. A dziecko w wieku 20 lat mogłoby być już samo rodzicem. Ty urodzisz a za chwile może się urodzić twój wnuk. Nie boisz się ze to duże dziecko poczuje się mało ważne ? Absolutnie nie pytam złośliwie, mnie samą dręczą takie myśli, takie pytania. Znajoma ostatnio urodziła trzecie dziecko i przeraziło mnie jej podejście. Ma syna 23 lata i powiedziała ze on wie ze już musi sobie sam radzić bo ona ma dwoje małych. I trochę mnie to przeraziło. Przecież 23 lata to niekoniecznie jest wiek żeby już w 100 % być samodzielnym. Ona chciała dziecko urodziła a tamto już ma gdzieś. Wnukiem jakby był nie zajmie się i raczej nie będzie się zbytnio ekscytować bo ma małe dziecko w domu.
@belle81 @martoosia04 ale Wasze historie są piękne [emoji4] i jeszcze z happy endem w postaci córki [emoji7]