reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zadbaj o siebie a odpowiedni czas na dzieci się pojawi. Jeszcze będziesz tęsknić za ciszą kiedy w domu będzie królował tupot małych stóp ;)
@SalsaPL rodzić w wieku 40 lat to, ja moge, tylko jak ja będę miała 40 to, mój mąż będzie przed 50 ! Czyli na tatę niemowlaka trochę późno.

@Jivka u mnie jest to, samo. Ja jestem lekkoduchem, a mąż typową głową rodziny. Jeśli chodzi o drugie dziecko, to głowa mała! po woli oswaja się z myślą, że jednak trzeba będzie działać. Ale przekonać go, to szkoła wyższa.

My mamy 85m, jedno dziecko, zero zwierząt, a dla mojego męża jest ciągle ciasno, on lubi przestrzeń i spokój, ja do tego stopnia wymagająca nie jestem, cieszę się z tego co mam. Szkoda tylko, że po mimo warunków jakie mamy, coś nam nie dane są dzieci.

reklama
Dziękuję,czuje się świetnie:) Latam ciągle 2cm nad ziemią i nie brakuje mi energii.
Oby tak do końca a już niedługo bo leci 35tc.
Wyprawka prawie gotowa,zostały drobiazgi.
A imię nadamy malutkiej jak się nam przedstawi(chyba wspominałam) Każdy ma swoje typy w głowie,zobaczymy co do niej przylgnie.
@belle81 od samego początku uwielbiam Twój spokój i optymizm :) Powiedz jak się czujesz ? Wyprawka gotowa? imię już wybrane ?

Powiem Wam (w sekrecie hi,hi) że ja zawsze marzyłam o córce urodzonej pod tym samym znakiem co ja(lew). A później założyłam sobie że muszę urodzić do 38urodzin.
I oto 10 sierpnia kończę 38lat a moja córka planowo na przyjść na świat 2 sierpnia.
I niech mi ktoś powie że marzenia się nie spełniają. Dodam jeszcze ze ciąża troszkę z zaskoczenia bo przestałam liczyć i się spinać jak pół roku nie wychodziło.
Dokładnie o tym samym myślę :) ale na głos póki co nie mówię hehe

Mój M jak to namawiałam to właśnie mówił że jest za stary(41) na dzieci,że nie poradzi sobie z emocjami ze to już nie ten wiek.
A teraz im bliżej rozwiązania to sam się przyznał że buzują w nim takie emocje ze ma ochotę góry przenosic:D
@Megi_Meg ja kombinuję że może do 35 udałoby się trzecie zmajstrować, ale mój będzie miał wtedy 43 hmm... Narazie skupiam się na drugim [emoji4]

Powiem Wam (w sekrecie hi,hi) że ja zawsze marzyłam o córce urodzonej pod tym samym znakiem co ja(lew). A później założyłam sobie że muszę urodzić do 38urodzin.
I oto 10 sierpnia kończę 38lat a moja córka planowo na przyjść na świat 2 sierpnia.
I niech mi ktoś powie że marzenia się nie spełniają. Dodam jeszcze ze ciąża troszkę z zaskoczenia bo przestałam liczyć i się spinać jak pół roku nie wychodziło.

Ja mam termin z Tośką na swoje urodziny idealnie co do dnia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry