reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zadbaj o siebie a odpowiedni czas na dzieci się pojawi. Jeszcze będziesz tęsknić za ciszą kiedy w domu będzie królował tupot małych stóp ;)
@SalsaPL rodzić w wieku 40 lat to, ja moge, tylko jak ja będę miała 40 to, mój mąż będzie przed 50 ! Czyli na tatę niemowlaka trochę późno.

@Jivka u mnie jest to, samo. Ja jestem lekkoduchem, a mąż typową głową rodziny. Jeśli chodzi o drugie dziecko, to głowa mała! po woli oswaja się z myślą, że jednak trzeba będzie działać. Ale przekonać go, to szkoła wyższa.

My mamy 85m, jedno dziecko, zero zwierząt, a dla mojego męża jest ciągle ciasno, on lubi przestrzeń i spokój, ja do tego stopnia wymagająca nie jestem, cieszę się z tego co mam. Szkoda tylko, że po mimo warunków jakie mamy, coś nam nie dane są dzieci.

reklama
Dziękuję,czuje się świetnie:) Latam ciągle 2cm nad ziemią i nie brakuje mi energii.
Oby tak do końca a już niedługo bo leci 35tc.
Wyprawka prawie gotowa,zostały drobiazgi.
A imię nadamy malutkiej jak się nam przedstawi(chyba wspominałam) Każdy ma swoje typy w głowie,zobaczymy co do niej przylgnie.
@belle81 od samego początku uwielbiam Twój spokój i optymizm :) Powiedz jak się czujesz ? Wyprawka gotowa? imię już wybrane ?

Powiem Wam (w sekrecie hi,hi) że ja zawsze marzyłam o córce urodzonej pod tym samym znakiem co ja(lew). A później założyłam sobie że muszę urodzić do 38urodzin.
I oto 10 sierpnia kończę 38lat a moja córka planowo na przyjść na świat 2 sierpnia.
I niech mi ktoś powie że marzenia się nie spełniają. Dodam jeszcze ze ciąża troszkę z zaskoczenia bo przestałam liczyć i się spinać jak pół roku nie wychodziło.
Dokładnie o tym samym myślę :) ale na głos póki co nie mówię hehe

Mój M jak to namawiałam to właśnie mówił że jest za stary(41) na dzieci,że nie poradzi sobie z emocjami ze to już nie ten wiek.
A teraz im bliżej rozwiązania to sam się przyznał że buzują w nim takie emocje ze ma ochotę góry przenosic:D
@Megi_Meg ja kombinuję że może do 35 udałoby się trzecie zmajstrować, ale mój będzie miał wtedy 43 hmm... Narazie skupiam się na drugim [emoji4]

Powiem Wam (w sekrecie hi,hi) że ja zawsze marzyłam o córce urodzonej pod tym samym znakiem co ja(lew). A później założyłam sobie że muszę urodzić do 38urodzin.
I oto 10 sierpnia kończę 38lat a moja córka planowo na przyjść na świat 2 sierpnia.
I niech mi ktoś powie że marzenia się nie spełniają. Dodam jeszcze ze ciąża troszkę z zaskoczenia bo przestałam liczyć i się spinać jak pół roku nie wychodziło.

Ja mam termin z Tośką na swoje urodziny idealnie co do dnia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry