reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Moj ginek ma siostre 24 lata mlodszą. Oczko w glowie calej rodziny. Mama urodzila ją w wieku 44 lat.
I to byla jego odpowiedź na moje obawy czy nie jest za pozno, czy nie jestem za stara, czy.. czy.. bla bla [emoji1]
Czasami takie różnice są fajne. Ja nie załapałam ani jednego dnia że mam 12 lat młodszego brata. Moja siostra też pierwszego syna urodziła 10 lat temu A drugi ma dopiero 1.5 roku i ten starszy syn strasznie się ucieszył na wieść o braciszku A teraz w lipcu urodzi mu się siostrzyczka i też bardzo się z tego powodu cieszy. Więc myślę że rodzeństwo będzie sie cieszyło z braciszku lub siostrzyczki.

reklama
grabcia123 - Wasz Syn - cudowny. Gratuluję i mam nadzieję, że to początek blue power ;)
megi_meg - póki co budujemy strategię, zarówno tę od strony "technicznej" jak i szeroko rozumianej - życiowej :) to już 3 cykl "badań" lcb, terminy owu i prognoz (raczej) znane... Jeszcze się wstrzymujemy ze staraniami. A tak poza planowaniem to spędziłem dziś wspaniały, pierwszy "na żywo" z moją Córcią dzień ojca, więc jako ojciec pozdrawiam wszystkie mamy ;)

Do góry