martoosia04
Fanka BB :)
Dziękuję teraz czekamy na wasza ksiezniczke
Teraz czas aż na trzy dziewczynki! [emoji33] Rena Chan, belle i ja. Mam zamiar czekać do sierpnia na bank więc trochę poczekacie na Tosię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję teraz czekamy na wasza ksiezniczke
Kurczę jakas epidemia rozu trzymam kciuki za was dziewczyny oby u was poszło jak u nas ekspresemTeraz czas aż na trzy dziewczynki! [emoji33] Rena Chan, belle i ja. Mam zamiar czekać do sierpnia na bank więc trochę poczekacie na Tosię.
Kurczę jakas epidemia rozu trzymam kciuki za was dziewczyny oby u was poszło jak u nas ekspresem
Czasami takie różnice są fajne. Ja nie załapałam ani jednego dnia że mam 12 lat młodszego brata. Moja siostra też pierwszego syna urodziła 10 lat temu A drugi ma dopiero 1.5 roku i ten starszy syn strasznie się ucieszył na wieść o braciszku A teraz w lipcu urodzi mu się siostrzyczka i też bardzo się z tego powodu cieszy. Więc myślę że rodzeństwo będzie sie cieszyło z braciszku lub siostrzyczki.Moj ginek ma siostre 24 lata mlodszą. Oczko w glowie calej rodziny. Mama urodzila ją w wieku 44 lat.
I to byla jego odpowiedź na moje obawy czy nie jest za pozno, czy nie jestem za stara, czy.. czy.. bla bla [emoji1]
Jak nowo narodzona uwierzcie po cc w porównaniu po sn to ja bylam paralitykCzytałam na czerwcówkach, że uwinelas się w 2h i nawet SN się udało super! [emoji173]️ jak sie czujesz po SN?
Jak nowo narodzona uwierzcie po cc w porównaniu po sn to ja bylam paralityk
No porod ekspres nawet polozna nie moze uwierzyć w taki przebieg
Wlasnie na niego czekamy i chyba tego sie bardziej boje niz samego porodu [emoji23]To nam pozostaje tylko życzyć sobie takiej samej szybkiej akcji.
A braciszek już widział Bartusia?
Wlasnie na niego czekamy i chyba tego sie bardziej boje niz samego porodu [emoji23]
Rano jak jechal do cioci to sie poplakalam
Gratulacje :-) Śliczny.Duzo zdrówka.Kochani dzis o 10.30 urodził sie nasz synus Bartus 3120g i 53cm Zobacz załącznik 989075