reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

grabcia123 - Wasz Syn - cudowny. Gratuluję i mam nadzieję, że to początek blue power ;)
megi_meg - póki co budujemy strategię, zarówno tę od strony "technicznej" jak i szeroko rozumianej - życiowej :) to już 3 cykl "badań" lcb, terminy owu i prognoz (raczej) znane... Jeszcze się wstrzymujemy ze staraniami. A tak poza planowaniem to spędziłem dziś wspaniały, pierwszy "na żywo" z moją Córcią dzień ojca, więc jako ojciec pozdrawiam wszystkie mamy ;)

Początek Blue Power, ciekawe kto zacznie :) jaaa wstrzymuje sie do przyszłego roku, chyba, że wpadnę [emoji23][emoji23]
LCB nie chce współpracować ?

reklama
Lcb współpracuje znakomicie. Lada moment budujemy dom i musimy wiedzieć na czym stoimy, dlatego starania pozostały w "poczekalni"... Chyba, że wpadniemy i wtedy zaczniemy ten wyczekiwany blue power ;)

Lcb współpracuje znakomicie. Lada moment budujemy dom i musimy wiedzieć na czym stoimy, dlatego starania pozostały w "poczekalni"... Chyba, że wpadniemy i wtedy zaczniemy ten wyczekiwany blue power ;)

W takim razie trzymam kciuki i za dom i za niebieskie serduszko [emoji170] może do tego czasu dowiemy się coś więcej w temacie planowania płci ;)

Hej dziewczyny:)
Mam takie pytanie, już kiedyś w tym wątku był poruszany ten temat.
Chodzi o wyniki testu pappa a płeć dziecka.
Przy dziewczynkach współczynnik MoM Bhcg i pappa jest wyższy niż przy chłopcach, wynosi powyżej 1
Przy chłopcach poniżej 1
To oczywiście tylko teoria i jestem ciekawa czy się sprawdza;)

Hej dziewczyny:)
Mam takie pytanie, już kiedyś w tym wątku był poruszany ten temat.
Chodzi o wyniki testu pappa a płeć dziecka.
Przy dziewczynkach współczynnik MoM Bhcg i pappa jest wyższy niż przy chłopcach, wynosi powyżej 1
Przy chłopcach poniżej 1
To oczywiście tylko teoria i jestem ciekawa czy się sprawdza;)
Od razu Ci napiszę że nie prawda [emoji1787]
Przy chłopcu miałam 1,639mom i 0,957mom, a teraz przy córce 1,769mom i 0,678mom [emoji4]

reklama
Do góry